Ne 2003 oluyo, ne 2010?!

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımdan bir kaç gün önce 2003ü de 2010u da kaldırdım. 2003 sürekli hata veriyodu tekrar kurayım dedim. 2010da trial versiyondu, tam sürümünü yüklemek için kaldırdım. Ama ikisinde de yükleme hatasıyla karşılaşıyorum. İki sürümden de olmuş oluyorum böylece.. 2010da her hangi bir hata belirmeksizin sadece bir hata ile karşılandı diyor. 2003de ise rar dosyasında bulunan setupa tıklıyorum %20'de takılı kalıyor. Çıkartıp öyle bir deniyeyim dedim ama yok çıkartmıyor da, hep aynı yerde takılıyor. ACREADME.htm de duruyor öyle.

Doğru bir şekilde kaldırmış olmam gerekiyor, programlarda office dair her hangi bir şey bulamıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Office alışmış olan biri olarak OpenOffice kullanmak istemiyorum =)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
2003ü rardan çıkartamıyorum demişsin, dosya bozuk galiba, başka bi yerden bul 2003ü.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Office yazılımını tam kaldırmış olduğunu anlamak için microsoftun şu linkteki fix it yazılımını kullan ondan sonra hangisini istersen kurarsın

link: http://support.microsoft.com/kb/971179

linki açınca [h=3]2007 Microsoft Office sistemini Program Ekle veya Kaldır veya Programlar ve Özellikler aracılığıyla kaldıramadığınızı doğrulayın[/h]yazısı altındaki fix it yazılımını çalıştır ve bitene kadar bekle otomatik temizleyecektir. :)

tolgatopcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tweakui adlı yardımcı programı kullanabilirsiniz.
Programı bulamazsanız

Başlat/Çalıştır/Regedit i çalıştırın
(Çalıştır”ı klavyeden çalıştırmak için win tuşu ile R tuşuna basın.)

1- HKEY_LOCAL_MACHINE “i yanındaki + yı tıklayın açılan listeden
2- Software “i açın, aynı şekilde takip edin
3- Microsoft “u açın
4- Windows “u açın
5- CurrentVersion “u açın
6- Uninstall” ı açın
(Bilgisayarım \HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall)
Burada Program-Ekle kaldır daki listeyi göreceksiniz. Listeden kaldıramadıklarınızı DEL tuşuna basarak silebilirsiniz.

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
http://support.microsoft.com/kb/2639197/tr

Bu adrese girin ve yönergeleri bir inceleyin. Derdinize çare bulacağınıza inanıyorum.
Sayfa açıldığında yanında kutu içerisinde + simgesi olan Bu sayfada yazısına tıklayın açılan seçenekleri inceleyin.

--- Mesaj Güncellendi ---

Peehh.
Ben bulup yazana kadar bir sürü cevap verilmiş zaten :)

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fixi çalıştırdım, temizledi galiba. Şuan tekrar kuruyorum bakalım hata verecek mi =)

2003ü rardan çıkartamıyorum demişsin, dosya bozuk galiba, başka bi yerden bul 2003ü.

Dosyanın bozuk olduğuna pek ihtimal vermiyorum çünkü kısa bir süre önce kullanmıştım daha. Olmadı başka yerden bulup o şekilde yüklememi gerçekleştiricem, olursa eğer tabi.

Dosyanın bozuk olduğuna pek ihtimal vermiyorum çünkü kısa bir süre önce kullanmıştım daha. Olmadı başka yerden bulup o şekilde yüklememi gerçekleştiricem, olursa eğer tabi.

Kurulum tamamlandı =) Fix gerçekten işe yarıyormuş. 2003'ü de hallederim inşallah =) Allah razı olsun, hayırlı akşamlar..

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Ben kaç gündür office ile uğraşıyorum ben bileceğim tabi :P :D