Ndrive Android Ücretsiz Çevrimdışı Navigasyon Son Sürüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan afkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

afkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ndrive Türkiye haritasının içerdiği navigasyon programıdır.Ndrive bulunduğunuz konumu gps üzerinden belirleyerek gideceğiniz yerin uzaklağını hesaplar.Ayrıca sesli yol tarifi yapabilmektedir.En önemli özelliği internet bağlantısı olmadan çevrimdışı çalışabilmesidir.Ndrive Türkiye Android işletim sistemine sahip telefonlarda çalışır.Kurulumla ilgili gerekli bilgiler linkin içindedir.

chart

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Ndrive kullanıyorum ama haritalar hala yetersiz... ancak ndrive gerçekten yol tarifi olsun tepki verme olsun çok iyi...

msubeydullah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung galaxy sl i9003'te bulunduğum yerin hep biraz uzağının gösteriyor. google haritalarda da aynı şekilde.

webspider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ndrive Türkiye haritasının içerdiği navigasyon programıdır.Ndrive bulunduğunuz konumu gps üzerinden belirleyerek gideceğiniz yerin uzaklağını hesaplar.Ayrıca sesli yol tarifi yapabilmektedir.En önemli özelliği internet bağlantısı olmadan çevrimdışı çalışabilmesidir.Ndrive Türkiye Android işletim sistemine sahip telefonlarda çalışır.Kurulumla ilgili gerekli bilgiler linkin içindedir.

chart

dostum ücretsiz diyosun markette ülkenizde kullanılamamaktadır diyor verdiğin rq koduna bakarsak...
yardımcı olabilirmisin lütfen..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=51607]webspider[/MENTION] uygulama ücretli hemde bayagi pahali bir uygulama

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:D verdiğin barkod NDrive nin 50.53 dolarlık Türkiye programına götürüyor başlıktaki ücretsiz ibaresi yanlış(konu eski belki o yüzden değişmiş olabilir)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İgo yuda ben kullanamadım bi türlü istanbulda navigosyonu açamadım gitti.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Geçen Cuma Navigon ile bulamadığım adresi TomTom ile buldum ve gittim Navigon gözümden düştü, TomTom ilerde daha da iyi olacak bencee