storm61
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 12
linux iyi ise bende iyiyim
Nerde kalmışım yahu ben?Bayağı muhabbet olmuş bitmiş burada ben yokum..
Bu mesajımdan dolayı bana "-Bonus" veren vatandaşı Allah'a havale ediyorum...:glare:
Bana da az önce biri eksi puan verdi. Biri Linux'cülerin ocağına incir ağacı dikmeye çalışıyor![]()
forumda o kadar kıyamet kopardık Linux bölümü için, sizler de şahit oldunuz. Şimdi açıldı ve biz nasılız? Beklediğiniz şeyleri verebiliyor muyuz?
Ben bölüm açılır açılmaz, bilgisayarımda hemen tecrübelerime dayanarak Linux nedir diye bir yazı yazmaya başladım ama sonra devam edemedim. Bitirince paylaşacağım.![]()
Biz de -'yi yedik
Baktım ki herkes yemiş
Bence de önemsiz bir ayrıntı aslında
İşe ilk önce sürekli yeni yeni konular açarak forumu linux haberlerinden baydırmak yerine öz ve anlaşılır konular açarak hem yeni kişileri linux kullanmaya özendirilir hemde yeni linux kullanmaya başlıyanlar açısından iyi olur.Teşekkür ederim. Daha iyi olabileceğini söylemişsin, sence ne yapmamız gerekiyor?
En iyisi birbirinize + bonus verin..Böylece +lar - leri götürür..
:thumbup::thumbup:
ben soruyu nasılsınız olarak okudum konuyada bakamdan orta olarak işaretledim uykum gelmiş galibasaçmalıyorum iyi gecelr
![]()
Arkadaşlar sağolun bonus yağmuruna tuttunuz beni
haketmemiştim harbiden bu kadar bonusu![]()
İşe ilk önce sürekli yeni yeni konular açarak forumu linux haberlerinden baydırmak yerine öz ve anlaşılır konular açarak hem yeni kişileri linux kullanmaya özendirilir hemde yeni linux kullanmaya başlıyanlar açısından iyi olur.
Linux kullanmadığım için ilgilenmiyorum. İleride olabilir
Yinede iyi başlangıç yaptınız tebrikler.
bu ne saçma bir konudur ?
linux forumunda kurumsallaşmalar görüyorum.
sanki Linux forumu 3-5 kişinin malıymış gibi davranılıyor. çok yazık
bu ne saçma bir konudur ?
linux forumunda kurumsallaşmalar görüyorum.
sanki Linux forumu 3-5 kişinin malıymış gibi davranılıyor. çok yazık
Bu önemli bir eleştiri. Dikkat etmek lazım. Sırf konu açmış olmak için konu açanlara duyurulur.
Ha bir de her dağıtım için konu açanlara da. Hiç gerek yok bence. Birkaç büyük dağıtım dışında duyuru yapmanın bir anlamı yok. Millet daha Ubuntu'ya ne!!! diyorsa...
Her neyse olmadı bir sabit başlık açın yeni çıkan dağıtımlar diye; orada yayımlarsınız.![]()
Her bir dağıtım için konu açan benim
Bu görüşünü desteklemiyorum, her dağıtımın en az Ubuntu kadar önemi var benim gözümde
bazılarının Ubuntu'dan çok
Gelen gelir gelmeyen için öldüğümüz yok
sadece birkaç kişinin yorumlarına bakarak da karar veremem
Her bir dağıtım için konu açan benim
Bu görüşünü desteklemiyorum, her dağıtımın en az Ubuntu kadar önemi var benim gözümde
bazılarının Ubuntu'dan çok
Gelen gelir gelmeyen için öldüğümüz yok
sadece birkaç kişinin yorumlarına bakarak da karar veremem