"Nasıl Yapılır?" Kategorisine Moderatör Olmak İster Misiniz?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar merhaba

Bugün açılan Nasıl Yapılır? kategorisine moderatör arayışı içerisindeyiz.

Moderatör olabilmeniz için gerekli olan şartlar;
  • En az 750 mesajınız olmalıdır.
  • Hiç kırmızı kart görmemiş olmalısınız.
  • Ve forumda en az 20 konu açmış olmanız gerekmektedir.
Başvurmak isteyenler buradan başvurabilirler.

Şimdiden hayırlı olsun :)

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
bende başvurdum bakalım hayırlısı

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Kırmızım oLduğu haLde başvurdum :P ÖnemLi oLan denemek :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
nasıl yapılır kategorisini accık açın, moderatörün ne yapması gerekecek orada? eğitim videoları mı olacak masaüstü videoları falan?

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
elimde discovery kanalın bir sürü nasıl yapılır videoları var onları yayınlasam yeter :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
benim daha çook çalışmam lazım katılmam için :(

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
nasıl yapılır kategorisini accık açın, moderatörün ne yapması gerekecek orada? eğitim videoları mı olacak masaüstü videoları falan?

En sevmediğim soru :D. Şöyle söyleyeyim, [MENTION=19025]AliA[/MENTION] spor için neyse, moderatörümüz de "Nasıl Yapılır?" için o olacak. :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
bende başvurdum şimdi eczaneye ağrı kesici almaya gidiyorum başım fena ağrıyor :P

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Bölüm çok yerinde olmuş. :D Mod olacak arkadaşa şimdiden başarılar.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
En sevmediğim soru :D. Şöyle söyleyeyim, @AliA spor için neyse, moderatörümüz de "Nasıl Yapılır?" için o olacak. :D

ben nasıl yapılır bölümünü soruyorum, nasıl hoparlör yapılır konusu var mesela orada, moderatör tutup da monitör mü yapacak mesela? yoksa programların nasıl kullanıldığına dair masaüstü videoları falan mı?

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Bölümün asıl amacı nedir diye soruyorsun anladığım kadarıyla ... anlatmaya çalışayım :) Şöyleki konunun yazılım kısmında olması öncelikle akıllarda şu işareti getiriyor şahsen bana geldi

yazılım hakkında ne yapılır nasıl yapılır diye düşündüm . sonra hoparlör nasıl yapılır görünce ,bende uçurtma nasıl yapılır paylaştım :D

Yani herşey olabilir... gibime geliyor , umarım yalnış anlamamışımdır rezil olduk yoksa :D:D:D

Mesela :

Arkadaşlar telefonum var modem olarak kullanmak istiyorum nasıl yapılıyor ?

Cevap : Konunun altına degılde o konun altına yenı acılan konun lınkı verılerek olabilir ,yanı o sorunun cevabı bu linkte , direk konunun altına atılırsa belkı sayfalar sonra atılcak bir anlamı kalmaz dimi :)

Kafamı karıştırdım ne :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
[MENTION=138307]technomind[/MENTION] gayet güzel açıklamışsın :)

Mesela [MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] 'in açtığı konu da buna eklenebilir. http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/230848-muzige-duyarli-led-kutusu-yapimi.html

Yazılımsal, donanımsal, araç - gereç şeklinde aklınıza gelen her türlü Nasıl yapılır? konuları açılabilir. Sağda solda gördüğünüz anlatımlarda olabilir kendi merakınız olan tasarımlarda olabilir.

Çok geniş ve önü açık bir bölüm. Nasıl makro çekim yapılır ? 'dan tutunda nasıl Messenger yüklenir konusuna kadar hepsi açılabilir.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
sdn ailesi genişliyor :) gelecek arkadaş(lar)a şimdiden başarılar :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
burada herhangi bir kısıtlama olacak mı ? Yoksa konu serbest mi olacak ? Yani herhangi bir üye dantel nasıl örülür diye video veya yazı koyabilrimi ?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Ucu çok geniş bırakılırsa çok değişik şeylerin nasıl yapılacağına kadar gider bu iş. :devil2: Demek istediğimiz anladınız.:mrgreen:

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70

Ortağım senin olma vaktin geldi artık hani :) bana kalsa süper mod falan diyecem de benim yapabileceğim bişey yok biliyorsun :) bari moderatörlük yap bir süre ortağım :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ucu çok geniş bırakılırsa çok değişik şeylerin nasıl yapılacağına kadar gider bu iş. :devil2: Demek istediğimiz anladınız.:mrgreen:
Nasıl çocuk yapılır olayını bilmiyorsanız artık gidin çıkın dışarı bi hava alın :D Neyse

Daha önceki konularda olduğu gibi çok çok açılmadıkça her türlü paylaşımda bulunabilirsiz.
Ama teknoloji bilişim alanında yani işimize daha çok yarayacak bilgiler şeklinde olursa daha güzel olur.
Bu site hepimizin faydalı paylaşım yapmak için yeşillenmeye yada başka bir ünvana gerek yok :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
böyle bir bölüm mü varmış daha yeni bilgim oldu bak :D

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Tüh mesaj sayım yetmiyor :(

National Graphic'in Nasıl Yapılır ? diye bir programı vardı galiba o çok iyi olur bölüme aslında ;)

Plastik şişeden bina nasıl yapılır ?
Coca-Cola kutuları nasıl yapılır ?

gibi çok büyük zevkle izlediğim videoları mevcuttu :)

Katılacak ve katılan arkadaşlara başarılar :)