Nasıl yalnızlıktan kurtulurum?

CaptainFire

Asistan
Reaksiyon puanı
214
Buraya gelme hikayem:

7 yaşına kadar herşey normaldi[10 yıl önce],ama okula başladığımdan beri dalga geçiliyorum ve dışlanıyorum,Zayıf birisiyim[Vücut olarak]İlk 4 sınıfta sorun değildi,Yanımda 2 adet saygı duyan,gören arkadaşım vardı.Maalesef 5.sınıfta ikisi de taşındı.Ve felaket o zaman başladı.Sırf zayıf olduğum için 7 yıldır yalnızım,arkadaşım yok ve kimseyle görüşemiyorum.Ortaokuldan beri yalnız yaşıyorum.Ama hayata böyle devam etmek istemiyorum.Şu anda komşum çok nazik olduğu için bunları yazıbiliyorum.Bu laptop benim 6 yıl boyunca biriktirdiğim parayla alındı.Ve devletden de küçük bir miktar para alıyorum.
Bu yalnızlık çok kötü söyleyeyim.Nasıl düzeltebileceğimi bilen varsa lütfen söylesin.

Not:Oyun oynama isteğim yalnızlığı gidermeye çalışmak için.

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
929
Okulun bilgisayarcı çocuklarıyla arkadaş ol.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Arkadaşının olmamasıyla, dış görüntünün alakası olduğunu düşünmüyorum. İletişim sıkıntın olabilir mi?

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,095
Elimden geldiğince yapmaya çalışırım.
Okulun ''sözde'' cool çocukları seni arana almıyor değil mi misal futbolu kötü oynuyorsan kendileri ronaldoymuşçasına sana bağırıyorlar en ufak hatanda seni beceriksiz işe yaramazın teki olarak görüyorlar mesela beni ilkokulda beden dersinde bile oyunlara almıyorlardı ortaokula geçince bir hocam bütün sınıfı uyarmıştı bu çocuğu alacaksınız aranıza diye ALLAH ondan razı olsun o günden sonra arkadaş çevrem gelişmeye başladı ama halen daha dışlanıyorum bir iki arkadaşım oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elimden geldiğince yapmaya çalışırım.
Ama artık kafama takmıyorum onlar için kendimi üzmüyorum almazlarsa seni kendileri kaybeder onlar için kendini üzme kendileri üzülsün senin gibi bir arkadaşa sahip olmadıkları için

CaptainFire

Asistan
Reaksiyon puanı
214
Okulun ''sözde'' cool çocukları seni arana almıyor değil mi misal futbolu kötü oynuyorsan kendileri ronaldoymuşçasına sana bağırıyorlar en ufak hatanda seni beceriksiz işe yaramazın teki olarak görüyorlar mesela beni ilkokulda beden dersinde bile oyunlara almıyorlardı ortaokula geçince bir hocam bütün sınıfı uyarmıştı bu çocuğu alacaksınız aranıza diye ALLAH ondan razı olsun o günden sonra arkadaş çevrem gelişmeye başladı ama halen daha dışlanıyorum bir iki arkadaşım oldu

Ama artık kafama takmıyorum onlar için kendimi üzmüyorum almazlarsa seni kendileri kaybeder onlar için kendini üzme kendileri üzülsün senin gibi bir arkadaşa sahip olmadıkları için
Zaten bende umursamıyorum artık ama artık geniş bir arkadaş çevrem olmasını istiyorum.
Birde,okulda ki herkes beni arasına almıyor artık.Okulu da bıraktım.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,625
Kendin gibi dışlanmış insanlar bul onlarla arkadaş ol bende bunları çok yaşıyordum şuan 8 kişilik bir arkadaş grubumuz var.

yentibaba

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Günümüz çocuklarının durumu benzeri böyle olacak gibi. Sanal alemde çokça zaman geçiren bir nesil geliyor ki okul dışında reel ilişkileri neredeyse yok bu taze 'Z' kuşağının. Okul içerinde teneffüslerde bile bahçeye çıkmak yerine telefonuyla zaman geçiriyorlar. Çok üzücü. Asosyallik getiriyor sanal dünya. Yeğenlerim için de kaygılandığım bir konu. Allah kurtarsın

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,095
Peki neden mücadele etmekten kendini geri tutacaksın? İşler öyle çözülüyor mu? Ailen sen okumayınca işe gitmeni isteyecektir... Okulda başarılı olamayan biri iş hayatında çok daha zorlanır. Derslerin nasıldı peki?
Dersleri kötü yada iyi kendini geliştirebilir her türlü kötüyse iyi yapabilir ve en sonunda o kazanacaktır ne demiş atalarımız son gülen iyi güler onlar şimdi gülsün bakalım ileride ne olacak

Şimdi sen içinden hay ........ diyebilirsin siz ne anlarsınız ... diyebilirsin ben doğru karar verdim sizene .... diyebilirsin ama bizde senin kötülüğün için söylemiyoruz ki

Ata_

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Ben arkadaş nedir bilmem. Benim için gereksiz bir şey zaten onların yanına girmek için cebelleşmek seninle ilgilenmek istemiyorlarsa. İlgilenmezse ilgilenmesin dünyada 2 milyar yaşıtları var herkesin. Pek üstüne düşülecek konu değil. Başarılı olursan onlar sana gelecek sen neden onlara gidiyorsun illa? 2-3 tane o yolda yanında olacak insan bul o kadar. Bulamazsan da boşver.

YİĞİTTÜYSÜZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Buraya gelme hikayem:

7 yaşına kadar herşey normaldi[10 yıl önce],ama okula başladığımdan beri dalga geçiliyorum ve dışlanıyorum,Zayıf birisiyim[Vücut olarak]İlk 4 sınıfta sorun değildi,Yanımda 2 adet saygı duyan,gören arkadaşım vardı.Maalesef 5.sınıfta ikisi de taşındı.Ve felaket o zaman başladı.Sırf zayıf olduğum için 7 yıldır yalnızım,arkadaşım yok ve kimseyle görüşemiyorum.Ortaokuldan beri yalnız yaşıyorum.Ama hayata böyle devam etmek istemiyorum.Şu anda komşum çok nazik olduğu için bunları yazıbiliyorum.Bu laptop benim 6 yıl boyunca biriktirdiğim parayla alındı.Ve devletden de küçük bir miktar para alıyorum.
Bu yalnızlık çok kötü söyleyeyim.Nasıl düzeltebileceğimi bilen varsa lütfen söylesin.

Not:Oyun oynama isteğim yalnızlığı gidermeye çalışmak için.
Seninle arkadaş olabilirim tabi sende istersen inan anlattıklarına göre çok ortak yönümüz var