Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Site kurmak istiyorum (konusu tam belli değil) fakat alan adı, domain almadan bunu yapabilir miyim. Bildiğim programlama dili sadece html işe yarar mı veya yanında bir şey öğrenmem gerekir mi?
yapabilirsin. myasp.net'den üyelik alıp ücretsiz 30-90 gün arası kullanabilirsin.
tamamen ücretsiz sitelerde var somee.com, wix.com gibi
wix hazır site sadece içeriğini düzenliyorsun diğerlerinde hostingi senin doldurman lazım. bunlarda basit işler youtube'den yardım alabilirsin
Domain almadan yapamazsın ancak siteyi ip üzerinden yayımlayabilirsin, html ile kullanıcı ile etkileşimi olmayan siteler yapabilirsin yani veri tabanı olmadan, eğer bu şekilde sabit bir site işini görürse html yeter ki ben phpyide öğrenmeni tavsiye ederim.
Free hosting siteleri ile kendine bir site açabilirsin fakat tema,içerik vs. sana kalmış bir şey eğer hazır tema kullanacaksan siteyi WordPress e bağlıyabilirsin ve hazır tema kullanırsın ama kendin birşeyler yapacaksan html,java,php az da olsa bilmen gerekli