Monstar361
Öğrenci
---- Mesajlar birleştirildi ----
V3 olarak geçen sistemde hoşuma gitmeyen parçaları değiştirdim.Bence guzel oldu. Sizce?
Son düzenleme:
İşlemciyi 1300X yapabilirsen yap gerisi iyi. Birde mümkünse B350 anakart kullan.Ekli dosyayı görüntüle 40747
V3 olarak geçen sistemde hoşuma gitmeyen parçaları değiştirdim.Bence guzel oldu. Sizce?
GTX 1050Ti varken Ryzen 2200G'nin apulu işlemcisine gerek yok. O yüzden kendini otomatik boost edebilen Ryzen 1300X'i tercih etmeni öneririm.Ekli dosyayı görüntüle 40747
3200Tl:Butcemi 200tldaha arttiramayacagim ama onun yerine apusuz 2200g fiyatında işlemci önerir misiniz?Birde anakart neden kötü açıklayabilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 40750
Sinerjiden toplamaya karar verddim linki oradan atarsanız sevinirim islemcinin
GT Black içindeki PSU fena değil kaliteli. Onun dışında 50 dolar pahalı alternatif olan VS450+Aero300 kasa öneririm.Kasadaki PSU güvenilir mi?
Güvenilir değilse güvenilir bir PSU +kasa önerir misiniz
Oda olur.O zaman öyle yapiyim.Peki aero 500 nasıl olur hem 600w hem 80+bronze eğer iyiyse biraz daha para biriktirip onu alayım.
Daha fazla paran yoksa iyi. Varsa OC için B350 anakart öneririm.Ekli dosyayı görüntüle 40747