ahmetgndz15
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
ben de yanarak ölecelmişim hayret yawwwwwww
En gerçekçi sonuç seninki çıktıTuningMert dedi ki:Trafik Kazasında Ölecekmişim.Zuuahıahaha Güleyim Bari.Yalan Olm Bunlar.Ben Kaza Yapmam!
TuningMert dedi ki:Trafik Kazasında Ölecekmişim.Zuuahıahaha Güleyim Bari.Yalan Olm Bunlar.Ben Kaza Yapmam!
RuNaL dedi ki:TuningMert dedi ki:Trafik Kazasında Ölecekmişim.Zuuahıahaha Güleyim Bari.Yalan Olm Bunlar.Ben Kaza Yapmam!
büyük konuşma :şeytanişareti:
RuNaL dedi ki:Jojoba dedi ki:zuhahahelektr10 dedi ki:Demek ki sende fena işler yapma potansiyeli var :-XRuNaL dedi ki:
tugbagaleri dedi ki:Bir okaliptus agacına tırmanınrken dusecekmısım benı goturen ambulansa goktaşı dusecekmıs...
hematit dedi ki:merhaba arkadaşlar.neden ve nasıl öleceğini bildiğim 12 yaşında akciğer kanseri(adenokarsinom,4.evre) hastası bir kuzenim var.tedavi başlandığında da 4. evredeydi tümör de küçülme görüldü iyiye gidiyormuş gibi görünmesine rağmen 6.kemoterapiden sonra metastazlarında çoğalma görüldü.içorganları değil ama özellikler omurga ve kemiklerinde görüldü yayılmalar.artık nerden ne çare arıyacağımızı şaşırdık.st john's oil ve bi takım bitkisel ilaçların isimlerini duyuyoruz şimdidem..konuyla ilgili bilgisi olan birileri varsa lütfen paylaşsın.teşekkürler...