rover_xp
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,231
siyah kapüşonsuz bir hacker kabul edilemez.Böyle rehber mi olur ya saçma sapan konular açıyorsunuz ilk önce siyah kapüşonlu alacak yanlış bilgi verme
siyah kapüşonsuz bir hacker kabul edilemez.Böyle rehber mi olur ya saçma sapan konular açıyorsunuz ilk önce siyah kapüşonlu alacak yanlış bilgi verme
Heee F12 ye kadar vardı yaaaF13 diye bir tuş yok ki :d işin espriside orda zaten
Siyah kapüşonsuz !!kapüşonsuz bir hacker kabul edilemez.
Oyuncu koltuksuz oyuncu olur öyle oyuncular gördüm kü taburede yok ediyorsiyah kapüşonsuz hacker , oyuncu koltuksuz oyuncu , f13 süz klavye , color a sız cmd olmaz.
Ben mutfak sandalyesinde cs 1.6 oynuyordum bir zamanlarOyuncu koltuksuz oyuncu olur öyle oyuncular gördüm kü taburede yok ediyor
Önceden mutfak sandalyesiyle cs.16 oynardım bende şimdi sandalye aynı oyun farklıBen mutfak sandalyesinde cs 1.6 oynuyordum bir zamanlar
ev değişti sandelye değişmediÖnceden mutfak sandalyesiyle cs.16 oynardım bende şimdi sandalye aynı oyun farklı
Ya Allah belanıdasddalksjkd aklıma başka şeyler getirttirdin ya sadddasdasaŞelale gibi akıyot
Sen fesatsan ben napabilirim ?Ya Allah belanıdasddalksjkd aklıma başka şeyler getirttirdin ya sadddasdasa
Allah razı olsun krşm. Senin sayende pivdipay ve nasayı heçkliyebileceğim.Report atmayın şaka amaçlıdır.
1. Adım:CMD'yi
açın
2. Adım:cd\
yazıp entera basın
3. Adım:dir /s /w && tree
yazıp enter'a basın
sonra rastgele tuşlara basın
Artık hackırsınız!
yanlış yazmışsın HeÇkIr yazmalıydınReport atmayın şaka amaçlıdır.
1. Adım:CMD'yi
açın
2. Adım:cd\
yazıp entera basın
3. Adım:dir /s /w && tree
yazıp enter'a basın
sonra rastgele tuşlara basın
Artık hackırsınız!
Ciddi olamazsın.Bu arada şaka maka ebanın açığını buldum
Öğretmen sen oluyosun dersi iser sen başlat ister bitir herşeysenin elinde yaparsanCiddi olamazsın.
dir | clip
ama dir ve clip arasındaki şey l olmayacak Alt+< tuşuna basın.