nasıl eşya satılır cs go

berat y****

Asistan
Reaksiyon puanı
59
yardım edin eldivwn kasam var 5 80 e satışa koydum ne kadar zamanda satılır nasıl satlırı ayrıca steam im BERAT7723 almak isteyen varsa ulaşsın

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
En düşük değerden bir kaç krş aşağıya konulduğunda satılır. Tabi fiyat yükseldikçe o bir kaç kuruşun değeride artmalı

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
yardım edin eldivwn kasam var 5 80 e satışa koydum ne kadar zamanda satılır nasıl satlırı ayrıca steam im BERAT7723 almak isteyen varsa ulaşsın
Kasanın ortalama değerinden 1 kuruş aşağıya koyarsanız satılması bir saat sürmez. Satışa koyduysanız daha "Nasıl satılır?" demenize gerek yok sadece alıcı bekleyeceksiniz sistem otomatik işini yapacak.

berat y****

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Kasanın ortalama değerinden 1 kuruş aşağıya koyarsanız satılması bir saat sürmez. Satışa koyduysanız daha "Nasıl satılır?" demenize gerek yok sadece alıcı bekleyeceksiniz sistem otomatik işini yapacak.
en düşük fiyatından 60 kuruş aşğısına satım anında satıldı

Syntax.Err

Asistan
Reaksiyon puanı
161
Bende Tek Kendimi Zeki Sanırdım ;) Herkes yapıyormuş