seciL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 102
şu anki gençler şu anda hep bir gruba dahil olmak için uğraşıyorlar sürekli bişeylerin özentisi durumundalar.. piyasada 2 adet akım bulunuyor ve bir kısmı birine,bir kısmı birine yönelmiş durumda.. yani bir bakıma zengin fakir ayrımı yapılıyor..eskiden dilencilere laf ederdik sokağın ortasında oturuyorlar diye şimdi bu akımlardan biri olan isim veremediğim.. gençlerin takıldığı piyasa sokak piyasası..gençler kaldırımlarda sokak aralarında . kafelerde neden oturmak istemediklerine anlam veremiyorum..ve cool görünmek için barda cafe değil de merdiven kenarında oturuyorlar..bunun amacı ne ya? noluyoruz ki? barda cafede oturmak gayet cool bişey..eğer paran yoksa çıkma dışarı.. illaki çıkcaksan da git parkta falan otur yol kenarında niye oturuyosun ki?onlar cool olma çabalarında olsunlar bana göre gayet ezik ve acınacak durumdalar
bu diğer akıma kapılanlar da ayrı birer cins.. minnacık boylarıyla kalkıp 2 karış altın rengi kemer takıp, daha 12-16 yaş arasında olup topuklu ayakkabı giyiyorlar ya.. ben bu yaşındayım daha topuklu giymedim..tamam belki sorun bendedir ama onlar da sorun var... neden onlar da yaşlarının gerektirdiği gibi normal takılamıyorlar?bu da ikinci bir soru burda..
gezmeye çıktığımda sürekli bu iki cins insanlar görüyorum..herkes birbirinin özentisi durumunda.. 10 kişiden 5 i siyah giyiniyorsa diğer 5 i de altın renkli kemer takıyor..arada ayrı takılan kimse yok
duygularımı bir şekilde açıklamam gerekiyordu. bu durum bana çok garip geliyor..belki bunların bir açıklaması vardır..herkesin yorumlarını istiyorum lütfen okuyup kaçmayın.. bu tür şeyler yapan vardır elbet aramızda özellikle onların yorumlarını istiyorum bana mantıklı açıklamalar yapın lütfen.. belki de ben yanlış düşünüyorumdur..
akıllı olun derslerinize çalışın

bu diğer akıma kapılanlar da ayrı birer cins.. minnacık boylarıyla kalkıp 2 karış altın rengi kemer takıp, daha 12-16 yaş arasında olup topuklu ayakkabı giyiyorlar ya.. ben bu yaşındayım daha topuklu giymedim..tamam belki sorun bendedir ama onlar da sorun var... neden onlar da yaşlarının gerektirdiği gibi normal takılamıyorlar?bu da ikinci bir soru burda..
gezmeye çıktığımda sürekli bu iki cins insanlar görüyorum..herkes birbirinin özentisi durumunda.. 10 kişiden 5 i siyah giyiniyorsa diğer 5 i de altın renkli kemer takıyor..arada ayrı takılan kimse yok
duygularımı bir şekilde açıklamam gerekiyordu. bu durum bana çok garip geliyor..belki bunların bir açıklaması vardır..herkesin yorumlarını istiyorum lütfen okuyup kaçmayın.. bu tür şeyler yapan vardır elbet aramızda özellikle onların yorumlarını istiyorum bana mantıklı açıklamalar yapın lütfen.. belki de ben yanlış düşünüyorumdur..
akıllı olun derslerinize çalışın