AyberkHekim
Asistan
Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak . Şimdi bir uygulama hayal edin keşke böyle bir uygulama olsaydı dediğiniz nasıl bir uygulama olurdu (yani nasıl bir uygulama nasıl bir ihtiyacınızı karşılar)
Benim yerime bilgisayarda olan tüm işlerimi yapacak bir program olabillir mesela ...Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak . Şimdi bir uygulama hayal edin keşke böyle bir uygulama olsaydı dediğiniz nasıl bir uygulama olurdu (yani nasıl bir uygulama nasıl bir ihtiyacınızı karşılar)
Google'a söyle o çıkartsın öyle bir program ?Benim yerime bilgisayarda olan tüm işlerimi yapacak bir program olabillir mesela ...
Dostum iyide ben günde bilgisayarda yüzlerce iş yapıyorum siteme içerik yüklüyorum, forumla ilgileniyorum ohooo ama olsa hiç kötü olmazGoogle'a söyle o çıkartsın öyle bir program ?
O yüzden dedim ya zaten Google'a söyle diye. Böyle bir programı çıkarsa çıkarsa Google çıkarır ?Dostum iyide ben günde bilgisayarda yüzlerce iş yapıyorum siteme içerik yüklüyorum, forumla ilgileniyorum ohooo ama olsa hiç kötü olmaz![]()