Nasıl Bir Şey Almalıyım ?

grbz_94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 1500 en kötü 1700e kadar notebook almak istiyorum, çok fazla film izliyorum ve arada sırada tüm gün oyun oynarım, bu istediklerimi karşılayabilicek bi notebook önerebilir misiniz ? ben bi kaç model buldum;
TOSHIBA L750-220 CORE İ3
TOSHIBA C855-14Z CORE İ3
ASUS K55VD CORE İ5
bunlar nasıl sizce ? tabii illa bunlar değil önerilerinizi bekliyorum.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arada sırada tum gun derken . Full ayarda mı orta ayar yeterlı mı ? Masaustu alırsan full ayarda oynayabılecegın bı masaustu toplayabılırsın . Ekran harıc tabı. Ekran dahılde daha ıyı toplayabılırsın.

grbz_94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haftada bir gün mesela ama ogün tamamen öyle geçiyor :) ama masa üstü alamam ki zaten var masaüstü bana laptop lazım, sürekli bi yerlere gidince ihtiyaç duyuyorum..

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bi kere i3 toshiba cilginligindan kurtulmasin ayrıca önyargını kırıp farklı modellere yönelmelisin örneğin sana tavsiyem darty de acer i5 2450 750 hdd 6 gb ram 2 gb 630m 1300 liraydı bunu tavsiye edebilirim

grbz_94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önyargım yok aslında sadece markaları pek bilmediğimden onlara bakmıştım, peki asusun i5 olan modeli nasıl sence ?

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben bu gun hp g6 2010 et aldım tavsiye ederim 1650 ye aldım 3 ay ertelemeli 9taksit finansbank a . Ekran kartı ve işlemcisi hoşuma gitti tercihimi bu yonde kullandım tavsiye ederim
Ben 1500 en kötü 1700e kadar notebook almak istiyorum, çok fazla film izliyorum ve arada sırada tüm gün oyun oynarım, bu istediklerimi karşılayabilicek bi notebook önerebilir misiniz ? ben bi kaç model buldum;
TOSHIBA L750-220 CORE İ3
TOSHIBA C855-14Z CORE İ3
ASUS K55VD CORE İ5
bunlar nasıl sizce ? tabii illa bunlar değil önerilerinizi bekliyorum.

grbz_94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu gun hp g6 2010 et aldım tavsiye ederim 1650 ye aldım 3 ay ertelemeli 9taksit finansbank a . Ekran kartı ve işlemcisi hoşuma gitti tercihimi bu yonde kullandım tavsiye ederim

peki, NVIDIA GT630M bu ekran kartı nasıl sence ?

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
söylediğin asus i5 modeline baktım işlemci olarak yeni seri olduğu için beklentilerini karşılaya bilir ama ekran kartından istediği performansı alamazsın heleki bütün gün oyun oynayacaksan. asus çok iyidir ama bence oyun için en az 540m im dengi olan 630m gerekli tavsiyem ekran kartına göre i5 bi bilgisayar seçmen

grbz_94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi kere i3 toshiba cilginligindan kurtulmasin ayrıca önyargını kırıp farklı modellere yönelmelisin örneğin sana tavsiyem darty de acer i5 2450 750 hdd 6 gb ram 2 gb 630m 1300 liraydı bunu tavsiye edebilirim
önerdiğin ürün benim de kafama yattı, ekran kartı nasıl peki bu ürünün bi fikrin var mı ?

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gt 550 yada 555m daha iyi benim cihazın işlemcisi i7 ekran kartı da ati hd7670m 2 gb kendi belleği var işletim sistemsiz olduğu icin fiyatı uygun senin buldum dediğin modellerden daha iyi oyun oynar bunun remi de ddr3 8 gb tüm gun oyun oynarım demisin bu makina ısı sorunu daha az olur gibime geldi belki 1650 ye bulamayabilirsin ama 50 100 tl oynar oda senin fiyat aralığına uyar sanırım i7 işlemci avantajı var g6 nin bence benim dediğimi al
peki, NVIDIA GT630M bu ekran kartı nasıl sence ?

grbz_94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Dostum 2 hafta önce o bilgisayar 1399 tl idi elektroword de XD

sefakopan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim de ilk tercihim oydu, fakat packard bell için çok güzel yorumlar okumadım, o yüzden vazgeçtim.

pb nin garantisi kötü arkadaşımda vardı göndermişti bir keresinde geri geldiğinde fanı çalışmıyordu 1 ay bekledi laptopunu sonra tekrar gönderdi. Tekrar başka sorunla geri gönderdiler.

grbz_94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
numantekinay; senin söylediğin laptop çok iyi güzel ancak acerlar için fazla ısınıyor diyolarlar :) ne derece doğru bilmiyorum ama ?

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İ5 li olanı o fiyat di bu i7 işlemcisi olanı coktandir takip ediyorum bu ürünü ekran kartında da degisiklik olabiliyor 10 çeşit g6 var tabi indirim filanda yapmış olabilirler ben toptancıdan aldım Konya biosisten senin dediğin cihazı görmediğim icin birsey diyemeyeceğim ama arkadasın aradığı kriterlere uyuyor sanırım
Dostum 2 hafta önce o bilgisayar 1399 tl idi elektroword de XD

grbz_94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acerin en kötü yanı benim için pes ve fifada wasd tuşlarından 2 si birden işlememesi :D

ama internette çok fazla bundan şikayetçi kullanıcı var, ve benim günlerce kapamadığım oluyo :D gözüm korkuyo biraz

İ5 li olanı o fiyat di bu i7 işlemcisi olanı coktandir takip ediyorum bu ürünü ekran kartında da degisiklik olabiliyor 10 çeşit g6 var tabi indirim filanda yapmış olabilirler ben toptancıdan aldım Konya biosisten senin dediğin cihazı görmediğim icin birsey diyemeyeceğim ama arkadasın aradığı kriterlere uyuyor sanırım

en son çare o fiyatlara çıkmayı planlıyorum, daha uygun fiyat olursa çok daha memnun olurum, sen bana şu ekran katlarından birisi işini görür de ben ona göre bakayım istersen ?

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
biraz az yede asus al modelini tam hatirlamiyorum i7 4ram 2 gb 555 ekran kartlisını abim darty den 2000 e almıştı tavsiye ederim pisman olmazsın

grbz_94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üniversiteye başlıyorum aşırı masraf var :D kendi paramı kazansam zaten sorun yok da, yazın kazandığım 3-5 kuruş da sağa sola gidiyo hemencecik zaten :)

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gt 630 zayıf bir kart 555 ve 550 ye gore bence HD 7670 varken o tarz kartlara bakma
ama internette çok fazla bundan şikayetçi kullanıcı var, ve benim günlerce kapamadığım oluyo :D gözüm korkuyo biraz

en son çare o fiyatlara çıkmayı planlıyorum, daha uygun fiyat olursa çok daha memnun olurum, sen bana şu ekran katlarından birisi işini görür de ben ona göre bakayım istersen ?

grbz_94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gt 520, 525 ve 540 bunlar nasıllar peki ? işimi görcek olan var mı içlerinde?

busterr18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gt 520, 525 ve 540 bunlar nasıllar peki ? işimi görcek olan var mı içlerinde?

Bunlar eski kartlardır aralarında en güçlü 540'tır, 630m de 540 ın hızı yükseltilmiş halidir ve yeni nesildir.
1800 e kadar çıkabilirsen ben sana msi ge60 ı öneririm. Ekran kartı 650m ki burda önerilen tüm ekran kartlarından daha üstündür nvidia nın kepler mimarisi ile yapılmış yeni nesil kartlardandır(altta verdiğim linkte ekran kartları karşılaştırmasındada görebilirsin farkını), işlemcisi yeni nesil ivy bridge i5, ekranı full hd, 6GB ram i ve 750 GB hdd si var. Yanındada orijinal msi çanta, mouse ve windows 7 home premium veriyolar :D

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-065xtr-notebook-urun7933.html

http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

grbz_94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunlar eski kartlardır aralarında en güçlü 540'tır, 630m de 540 ın hızı yükseltilmiş halidir ve yeni nesildir.
1800 e kadar çıkabilirsen ben sana msi ge60 ı öneririm. Ekran kartı 650m ki burda önerilen tüm ekran kartlarından daha üstündür nvidia nın kepler mimarisi ile yapılmış yeni nesil kartlardandır(altta verdiğim linkte ekran kartları karşılaştırmasındada görebilirsin farkını), işlemcisi yeni nesil ivy bridge i5, ekranı full hd, 6GB ram i ve 750 GB hdd si var. Yanındada orijinal msi çanta, mouse ve windows 7 home premium veriyolar :D

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-065xtr-notebook-urun7933.html

http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

msi nasıl bi marka ? ben ilk defa duyuyorum, bi de fazla ısınır mı özellikle bunu merak ediyorum ?

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Msi markasina bakmani tavsiye ediyorum, soyledigin iki markanin notebook donanimlari verdigin fiyatin golgesinde kaliyorlar, kalite iyi ama donanim sinifi bakimindan o kada iyi degil, ekran kartina ve islemciye oncelikli olarak dikkat et, ekran kartini nvidia gt 540 uzeri almaya calis. İslemcide ise i5 ve ustunu dusun.

busterr18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MSI özellikle oyun üzerine notebook üreten bu alanda ünlü bir firma. Dediğim gibi ekran kartı ve işlemcisi yeni nesil, ki bunlar önceki nesillere göre daha az güç harcayarak daha hızlı performans vermek ve daha az ısınmak üzere üretilmişlerdir. Isınma sorunu yaşamazsın yani. Ayrıca msi oyun laptopları ürettiği için soğutma sistemi de sağlamdır yani bu konuda için rahat olsun ;)

busterr18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ve toshiba, sony, acer gibi markalar sadece isimleriyle veya dış tasarımlarıyla bilinirler ama verdiğin ücret karşılığında bu msi, asus vs gibi yüksek performanslı ürün yapan markaların verdiği donanım ve performansın yanından geçemezler. Bu önerdiğim msi full hd ekranıyla sana film izlerken konfor ve lüks, ekran kartıylada oyunlarda zevk verecektir :D

grbz_94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ve toshiba, sony, acer gibi markalar sadece isimleriyle veya dış tasarımlarıyla bilinirler ama verdiğin ücret karşılığında bu msi, asus vs gibi yüksek performanslı ürün yapan markaların verdiği donanım ve performansın yanından geçemezler. Bu önerdiğim msi full hd ekranıyla sana film izlerken konfor ve lüks, ekran kartıylada oyunlarda zevk verecektir :D

peki bu msiyi inceleyebileceğim bi yer var mı ? genel olarak elektronik marketlerde satılmıyor galiba ? kafama bayağı yattı bu msi dediklerinden sonra :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Yaklaşık 7 aydır MSI GE620DX kullanıyorum, MSI markasını şiddetle tavsiye ediyorum. Gidip teknoloji mağazalarında incelemene gerek yok, incelerken illa ki bir noktayı gözden kaçıracaksın. Google'a istediğin notebook modelini yaz yanına review yaz adamlar en ince detayına kadar anlatıyorlar videoda :)