Nani'nin yerine Feghouli

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Fenerbahçe yönetimi, sezon sonunda Nani'yi satarak yerine Valencia ile sözleşmesi bitecek olan Feghouli'yi getirmek istiyor.

upload_2016-4-2_14-44-6.png


UEFA Avrupa Ligi'nden hakem faciası sonucu elendikten sonra tüm konsantrasyonunu Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'na veren Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonunun planlamasını yapmaya devam ediyor.

Sarı-Lacivertli yönetim İtalyan basınında son günlerde yer alan Inter'in Luis Nani'ye olan ilgisini değerlendirmeyi planlıyor.

FEGHOULİ'NİN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Buna göre Fenerbahçe, sezon başında kadrosuna kattığı Portekizli yıldızını Inter'e 10-12 milyon Euro civarında son derece cazip bir fiyata sattıktan sonra bu parayı kasasına koyacak. Sonrasında da uzun bir süredir gündeminde olan Valencia'nın haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Cezayirli yıldızını kadrosuna katacak. Böylelikle hem önemli bir gelir kalemi yaratılacak hem de yıldız bir futbolcu bonservis bedeli ödenmeden kadroya dahil edilmiş olacak.

PRENSİPTE ANLAŞILDI

Kulübe yakın kaynaklardan gelen haberlere göre Fenerbahçe, ''Yeni Zidane'' lakaplı Cezayirli futbolcu Feghouli ile 3 yıllık bir sözleşme için el sıkışmış durumda.

Futbola Fransa'nın Gronoble takımında başladıktan sonra gösterdiği başarılı performans sonrasında La Liga ekiplerinden Valencia'ya transfer oldu. Valencia ile bu sezon 36 maça çıkan Cezayirli futbolcu 6 asiste imza atarken 4 de gol attı. Feghouli sağ kanatta hücuma dönük olarak görev yapıyor. (KralSpor)
 

Sercan40

Profesör
Katılım
22 Şubat 2016
Mesajlar
1,722
Reaksiyon puanı
372
Puanları
83
Yaş
32
Çin kulüplerine 20 milyon euroya satmadılar İntere 10 milyona satarsa bizim başkana büyük tepki olur...Kendi ağzıyla açıklamıştı 20 verdiler vermedik diye...
 
Üst