Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir de ben bu tip sayfalardan nefret ediyorum. İnsanlarda edep denen bir şey kalmamış. Öyle yazılar var ki bu sayfalarda...insan öp özel hayatını nasıl açıklar.ayıp yaa. çok iyi örnek oluyor böyle küçük çocuklara.
keşke cevabı da verseydin... haydar abimiz gene ne dümen çevirmiş öğrenirdik..
çoğuna bende inanmıyorum, zira fantezivari geliyor aynen yazıdaki gibi...birileri oturup insanların ilgisini ne çeker diye düşünüp yazıyor. günümüz medya dünyasını düşünürsek 6 yaşındaki yeğenim bile online kız tavlıyor(oyun). başka birşey demiyorum
Yıllar önce bir gazetede (herhalde zaman gazetesiydi) bir araştırma yayınlandı. Araştırmayı yapan gazeteci güzin ablayla görüşmek istiyor. Güzin ablanın çalıştığı gazeteyi arayıp randevu istiyor ama bir türlü randevu alamıyor. Sonunda o gazeteye gidip sora sora bulmaya çalışıyor. Ama oda ne güzin abla erkekmiş. Tabiki sorulan sorularında uydurma olduğu ortaya çıkıyor.
Şu anda güzin abla herhangi bir gazetede çalışıyormu bilmiyorum ama, 80 li ve 90 lı yıllarda bir gazetede köşesi vardı. Sözde ona özelikle kızlar soru sorar oda köşesinden cevap veririrdi. Genellikle sorular amcamın ogluyla öpüştüm, hamile kalırmıyım türünden şeylerdi. Merak edenler uludağ sözlüğe bakabilir.
Bu haberde şeye benziyor hani diyorlar ya bazen OMO reklamındaki kız vardı kirlenmek güzeldir diyordu he onu da kirletmişler(anladınız) (gerçek mi bilmiyorum bi aralar duyuyordum)Omoyu denesin belki temizlenir