N8'i Kaça Satsam?

MesutCULCUL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi günler cümleten,
Bir adet koyu gri-siyah N8'im var.Belle yüklü.Aralığa kadar Nokia Sim garantisi devam ediyor,full kutu içeriği herşeysi var,kulaklıkları kulaklık başlıkları hdmi kablosu kullanılmadı bile.1 gb hafıza kartı, deri kılıfı ve silikon kılıfı mevcut.gayet temiz kullandım bi kusuru harici ki aşağıda belirteceğim, çiziği falan yok..ben bunu satmak istiyorum satma sebebim ya eğer güzel temiz ve garantili iphone4 bulursam takas edeceğim ios a geçmek için (ki üstüne ne isterlerki?) yada istanbula çalışmaya gideceğimden bunun ücreti benim yaklaşık üç hafta bi aylık harçlığım olacak çalışmaya başladıktan sonra iphone4 alacam.

Sizlere danışmak istediğim,fikrinizi almak konu şu: Ben bu N8 i kaça satsam yada satabilirim? pek öyle teelfoncu falan çevrem olmadığı için danışmak istedim sizlere. yalnız bir kusuru var telefonumun o da şu:

Ekli dosyayı görüntüle 8041Ekli dosyayı görüntüle 8042

Tam kulaklık jakının yanında bir çatlak vardı,sadece üst plastikte kasada falan değil, ordaki plastiğin bi parçası düşmüş. şükür ki hiçbir şekilde kulaklığa zarar vermiyor ses çıkışına zarar vermiyor ve zaten silikon kılıfta görünmüyor.

Durum bu sayın arkadaşlar, fikrinizi almak istiyorum, ne dersiniz, kaaç satayım??? :huh:

oguzhan66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
800'le 900'arasına bırak. 900'e satsan Iphone 4 içinde en az üstüne 200 tl koymak zorundasın.

oguzhan66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnanın ki bu tip telefonların havasına kanıp 2. el olup olmadığına bakmadan alan insanlar var eğer böyle birisini bulursa satar 800/900 arasına. Bulamazsa en fazla edeceği 600 lira .

MesutCULCUL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=274628]oguzhan66[/MENTION] o fiyat da çok olur gibime geliyor hocam, zaten sfırı düştü ama yinede fikir için teşekkürlerdoğru da düşünüyorsun.
ama havadan ziyade hem fotoğraf makinesi hem video hem telefon hem internet hem navigasyon gibi birçok özellik isteyen birinin istediği bi telefon, umreye gittik geldik, hem foto hem video her ihtiyacımızı karşıladı. açıkcası 750 ye-700 e bırakayım diyorum ama? tabi bir de alıcı bulması mesele :)

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
herkez toz pembe düşler kurmuş ben yıllardır online alım satım yaparımki nerden baksan 2 senedir yüzü aşkın telefon sattım diyeceğim şudurki 500 tl veren olursa hemen sat bakma sen o yüksek fiyat koyupta ayak diretenlere görüyoruz sahibindende aylarca ellerinde kalıyo telefon birde malesefes bir kaç model haricinde örneğin n900 gibi nokia telefonları çok çabuk değer kaybeder

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
500 belki de.

400'e satarsan öpte başına koy.

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oha o zaman ben x6 yı 400 tl ye satamam :(( ( 890 a Saturnden kazıklanmıştım)

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Sınıfta bir arkadaşım aldı ikinci el biraz ondan kötü ama. 375 TLe aldı.

MesutCULCUL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eyvah eyvah..bayağı düşmüş öyleyse bu yaw..700 ile 600 arasında bi değere elden çıkarmalı yani... tüh be :( ahh nokia ah...