N8 ini güncelleyen var mı?

karalamaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba

http://shiftdelete.net/nokia-n8-guncelleniyor-26478.html

makalede söylenen yazılımı yükleyebilen var mı?

bende halen
sürüm: PR1.0
yazılım sürümü: 011.012

ki bu yazılım aldığımda yüklü idi :mellow:
makalede bahsedilen 013.015 yazılımını yükleye bilen oldu mu?
ben ovi suitede telefondan aratarakta yeni yazılımı bulamadım. :hammer:

bulanlar nasıl yaptıklarını ve yazılımın neler getirdiğini paylaşırsa sevinirim :tongue:

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
yüklemeyi denicektik ama çogu sitede hatalar olduğunu gördük vazgeçtik

karalamaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla ben hiç bir yerde bulamadım daha

01blacksnake

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bende de aynısı var ama bildiğim kadarıyla gelecek hafta içinde n8 için güncelleme yayınlanacakmış bu hafta sadece c7 modeli içinmiş

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
sürüm: PR1.0
yazılım sürümü: 011.012

Benim de aynı haLen.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Nokia'dan resmi güncelleme duyurusu yapılmasına rağmen halen sunuculara yüklenmedi 1.1 sürüm nolu firmware (PR1.1). Gelecek hafta başı yükleneceği konuşuluyor.

karalamaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işallah.

birde size bi rşey daha soracağım.

konuşurken yani telefon kulağınızda iken ekran açılıp bir yerlere giriyor mu yada kapanıyor mu?
bu sorun bende çok oluyor. nokia müş. hiz. ile konuştum servise gönder dediler.
yeni yazılımı birazda o yüzden istiyorum belki yeni yazılımla düzelir diye umuyorum yoksa servise göndereceğim

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hayır ben telefonla konuşurken ekran kilitleniyor bir sorun yok bende..

omersah2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Halen güncellemeyi denediğimde bir şey yok. Nokia discussion da türkiye için bir kaç defa konu açıp sordum orada da cevap gelmedi bizi adamdan mı saymıyorlar acaba.

Diğer ülkelerde adamlar güncellenmiş kaç haftadır hataları yazıyorlar bu arada geri dönmeyi düşünenler de var bilginize:)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben kullanıyorum arkadaşlar güncellemeler telefon kodlarına göre sıra sıra uptade ediliyor tavsiyem fota ile yapmanız sorun yok telefon kendine geldi diyebilirim biraz daha hızlandı

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hiç *#0000# yes yapıp,seçeneklerden güncellemeleri kontrol et'i denedinizmi?

cheguevara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
güncelleme yok su anda zatn nokianın kendi sitesindede yok ne zaman cıkacagıda belli degil zatn şimdilik bosuna beklemiyin bence

omersah2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar

Güncelleme var ve nokianın sitesinde haftaladır üzerinde tartışıyorlar yeni çıkan hataların. İlgisini çekenler günlük olarak aşağıdan takip edebilirler ben de zaten oraya mesaj attım ama cevap yok.

"http://discussions.mea.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/bd-p/smartphones"

Eğer normal yollardan yani telefonu türkiye'de alıp ovi den ya da *#0000# yöntemi ile güncellemeyi başaran varsa lütfen haberdar edermisiniz teşekkürler

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Yama birçok kod için çıktı birkaç hafta önce, Türkiye'de de epey güncelleyen var ama sanırım sonradan durdurdu Nokia. Sorun olabilir yeni firmware'de.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar kodlara göre çıktığı için bazılarımız görüyor bazılarımız görmüyor benimki *#0000# yöntemiyle gördü ve yaptım gayet güzel herşey tıkır tıkır ayrıca bir kaç telefon forum sitesini takip ederseniz görürsünüz burdan veremiyorum isim =)

omersah2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne diyim nokia bizim kodlara gıcık herhalde:( sonuçta pr1.1 geçmeden size pr 2.0 verelim demesinlerde. sabırla hergün kontrol ediyoruz bir değişiklik yok. no available uptades

karalamaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla bendede hala gncelleme yok. bakalım bir kaçgüne telefonu servise vereceğim. gps de haritada sürekli bulunduğum noktayı yanlış gösteriyor. belki onu yaparken yazılımıda yenilerler

karalamaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün nokia dan gelen sms şu şekilde:

Yalızımızı hep güncel tutarak Nokia N8'inizin en yüksek performansla çalışmasını sağlayın. Menü>Uygulamalar>Yazılım güncelleme seçeneğiyle dokunarak şimdi güncelleyin.

Ama malesef ki telefonu servise gönderdim bile 2 hafta oldu gideli.

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar videolarda dolaşan sürüm demo sürümüdür yani herkese açık değildir sadece pr1.1 şuanda açıktır.Finlandyada ise son sürüm 013.016.

image.php

karalamaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana nokia dan sms geldi ama yükleyemedim çünkü telefon iki haftadır teleservice de

yani açılmış olmasa göndermezler

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar videolarda dolaşan sürüm demo sürümüdür yani herkese açık değildir sadece pr1.1 şuanda açıktır.Finlandyada ise son sürüm 013.016.

image.php

ben güncelledim pr 1.1 sürüm 013.016 nokia cihaz koduna göre yayınlıyor olmalı iki gün oldu güncelleme yapalı....demo diye uydurma yaa:D

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben güncelledim pr 1.1 sürüm 013.016 nokia cihaz koduna göre yayınlıyor olmalı iki gün oldu güncelleme yapalı....demo diye uydurma yaa:D

Mesajların tümünü oku önce sonra yorum yap.Demo kastım Pr 2.0 idi
nokia ise şuanda 013.0.16 sürümleri yayınlamış durumda ama herkes güncelleyemiyor.

N8 PR 2.0

[video=youtube;77NcgLQLxw8]http://www.youtube.com/watch?v=77NcgLQLxw8&feature=player_embedded#at=117[/video]

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu kadar kızacak bişey yok...n8 pr 1.1 güncellemesinden bahsediyoruz...symbian pr 2.0 daha gelmedi ben de biliyorum sen demo demişsin ne için dediğin anlaşılmıyor ki sonuna bir de finlandiya sürümünün kodunu girmişsin yazdığın yanlış :laugh: