N8 12 MP -- LG BL40 Chocolate 5 MP

ajan_63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugun iki ürünüde inceleme fırsatım oldu gerçekten lg ekran konusunda n8 sollamıs n8 12 mp kamerası lg 5 mp kamerasının karsısında sönük kaldı lg bu işi başarmış galiba

CaglarOzy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
genel özellik olarak fikrin nedir ben kendim inceleyemedim bir türlü netten araştırdıklarım kadarıyla. n8 in dokunmatiği diğer özellikleri nasıl ?

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Hocam iphone falan desen neyse de lg nire nokia nire
kişisel görüşüm ve tecrübemdir..

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
N8 kamerası şu an en iyi telefon kamerası olarak nitelendiriyor. Nokia teknoloji bakımından gömlek gömlek üstün LG'den.
LG aldığınıza pişman olabilirsiniz !!!

astronash

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam başka özelliklerini karşılaştırsan neyse de kameraları karşılaştırman saçma olmuş biraz.

ajan_63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
genel özellik olarak fikrin nedir ben kendim inceleyemedim bir türlü netten araştırdıklarım kadarıyla. n8 in dokunmatiği diğer özellikleri nasıl ?

genel özellik olarak üstün ona diyecek bişey yokta ekran kalitesi ve kamera çözünürlüğü çok düşük lg göre gerçekten lg baya fark attı n8e

---------- Post added at 00:10 ---------- Previous post was at 00:09 ----------

Hocam iphone falan desen neyse de lg nire nokia nire
kişisel görüşüm ve tecrübemdir..

bende öyle diyodum ama gerçekten n8 kamerası lg kamerasına göre daha canlı ve kaliteli

---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

N8 kamerası şu an en iyi telefon kamerası olarak nitelendiriyor. Nokia teknoloji bakımından gömlek gömlek üstün LG'den.
LG aldığınıza pişman olabilirsiniz !!!

evet dedin gibi diğer özellikleriyle lg dağıtırda ekran netliği canlılığı kamerası n8 den kat kat güzeldi

---------- Post added at 00:14 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

Hocam başka özelliklerini karşılaştırsan neyse de kameraları karşılaştırman saçma olmuş biraz.

kardeş sacmalıktan deil gözüme kamerası cok etkiledi ondan her yerde 12 mp diye kamera telefonu gösterilen n8 lg yanında sönük kalıyor bu gercekten inanılmaz bişey bu hatta biz film bile izledik lg gercekten cok canlıydı n8 göre

gunes66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence senin canlı dediğin ekrandır sadece lg de daha yüksek renk ve kontrast vardır n8 çektiğin fotoyu birde lg ye at yada aynı mekanda çektiğin fotoğrafları bilgisayarda incele öyle karar ver

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Hiçbir durumda N8 ile kıyaslanamayacak bir telefon. Tek fazla gibi görünen özelliği çözünürlüğü, o da aslında şu şekilde; LG 345x800, N8 ise 360x640 piksel ancak burada unutulmaması gereken LG'nin 4, Nokia'nın 3.5 inç olması. Yani arada çözünürlük farkı olması kaçınılmaz zaten... Buna karşılık N8'in bu telefon karşısındaki üstünlüklerini saymaya kalkarsak yarım sayfa yazmak gerekir.

ajan_63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence senin canlı dediğin ekrandır sadece lg de daha yüksek renk ve kontrast vardır n8 çektiğin fotoyu birde lg ye at yada aynı mekanda çektiğin fotoğrafları bilgisayarda incele öyle karar ver

bilgisayarda incelemey gerek yok zaten gözümle gördüm daha pcde incelemi yapayım

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
yok daha neler :) N8 almayı düşünüyorum ve LG kamerada Nokia'yı geçtiğini hiç mi hiç sanmıyorum gereksiz tartışma.

ajan_63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiçbir durumda N8 ile kıyaslanamayacak bir telefon. Tek fazla gibi görünen özelliği çözünürlüğü, o da aslında şu şekilde; LG 345x800, N8 ise 360x640 piksel ancak burada unutulmaması gereken LG'nin 4, Nokia'nın 3.5 inç olması. Yani arada çözünürlük farkı olması kaçınılmaz zaten... Buna karşılık N8'in bu telefon karşısındaki üstünlüklerini saymaya kalkarsak yarım sayfa yazmak gerekir.

zaten n8 kötü oldugunu sölemiyorum sadace kamerası övülüyordu oda lg 5 mp yanında sönük kaldı film izlemede bile daha canlı duruyordu n8 göre benimde inanasım gelemdi bi türlü ama n8 diğer özlikleri bakımından lg 5'e katlar

---------- Post added at 01:21 ---------- Previous post was at 01:19 ----------

yok daha neler :) N8 almayı düşünüyorum ve LG kamerada Nokia'yı geçtiğini hiç mi hiç sanmıyorum gereksiz tartışma.

bende almak icin gitmiştim zaten inceledeğim icin söylüyorum zaten kamerası cok övülüyordu bende denedim gerçekten isterseniz inceleme imkanınız varsa inceleyin aradaki farkı görün

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
bilgisayarda incelemey gerek yok zaten gözümle gördüm daha pcde incelemi yapayım

zaten n8 kötü oldugunu sölemiyorum sadace kamerası övülüyordu oda lg 5 mp yanında sönük kaldı film izlemede bile daha canlı duruyordu n8 göre benimde inanasım gelemdi bi türlü ama n8 diğer özlikleri bakımından lg 5'e katlar

Arkadaşım anlamadığın konu, hiçbir telefonun ekranında bu denli yüksek çözünürlüklü resimlerin kalite farkını algılayamayacak olman... N8 4000x3000, Çaklıt 2560x1920 piksel boyutlarında resim çekiyor. Sen 3-4 inç ekranda kalite farkını nasıl görmeyi umuyorsun?
Super Amoled'li 480x800 piksel, 4 inç ekranlı Galaxy S desen, evet fark olabilir derdim ancak bu telde öyle fark yaratacak bir ekran da bulunmuyor. Boşa zaman kaybı. :)

ajan_63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım anlamadığın konu, hiçbir telefonun ekranında bu denli yüksek çözünürlüklü resimlerin kalite farkını algılayamayacak olman... N8 4000x3000, Çaklıt 2560x1920 piksel boyutlarında resim çekiyor. Sen 3-4 inç ekranda kalite farkını nasıl görmeyi umuyorsun?
Super Amoled'li 480x800 piksel, 4 inç ekranlı Galaxy S desen, evet fark olabilir derdim ancak bu telde öyle fark yaratacak bir ekran da bulunmuyor. Boşa zaman kaybı. :)

kardeş istersen git incele sonucu gel söyle diyomki sende inanasın gelmicek ben resmen yıkıldım

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2

arkadaşım LG ekran konusunda çok iyi bir marka. Bildiğim kadarıyla iPhone 4 ün dillere destan retina display ekranı da LG ürünü. Sen ekrana kanmışsın. Ekran sana çok çekici gelmiş. :)

Gerçi N8 ekranı amoled ekran. Daha canlı olması lazım ama. Tabi sen incelemişsin ben incelemedim birebir.

Dediğim gibi Lg nin ekranındadır o güzellik :D . Yoksa Xenon Flashlı Carl Zeis 12Mp kameralı N8 daha iyidir...

ajan_63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım LG ekran konusunda çok iyi bir marka. Bildiğim kadarıyla iPhone 4 ün dillere destan retina display ekranı da LG ürünü. Sen ekrana kanmışsın. Ekran sana çok çekici gelmiş. :)

Gerçi N8 ekranı amoled ekran. Daha canlı olması lazım ama. Tabi sen incelemişsin ben incelemedim birebir.

Dediğim gibi Lg nin ekranındadır o güzellik :D . Yoksa Xenon Flashlı Carl Zeis 12Mp kameralı N8 daha iyidir...

evet kardeş 12 mp cok güclü zannediyodum ama gerçekten kameralarınıda inceledim lg yanında canlılıgı gecte çok pasif kalıyordu

Reaksiyon puanı
2,148
Anlamamakta ısrar ediyorsun :)
Fotoğrafı N8 daha iyi çekiyordur ama LG daha iyi gösteriyordur, demek istenilen bu. İkisini de aynı ortama(PC) koy bi bak.

ajan_63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tmm kardeş anlıyorum dedinizi ama lg cok canlıydı kamerasını aynı anda actık gerçekten cok canlıydı pc incelememde olcak

Reaksiyon puanı
2,148
Yani canlı olan kamerası değil ekranı, arkadaşların demek istediği.
Benim bir bilgim yok.

CaglarOzy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar tavsiyeleriniz sonucunda n8 almaya karar verdim ancak neredeyse hiç bir yerde yok telefon.hepsi gelmesini bekliyor benim gibi :S n8 türkiye'ye gireli ne kadar oldu acaba bu yogun talebin nedeni nedir sizce iphone 4 den daha fazla isteniyor sanki ?

ajan_63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar tavsiyeleriniz sonucunda n8 almaya karar verdim ancak neredeyse hiç bir yerde yok telefon.hepsi gelmesini bekliyor benim gibi :S n8 türkiye'ye gireli ne kadar oldu acaba bu yogun talebin nedeni nedir sizce iphone 4 den daha fazla isteniyor sanki ?

özelliklerine göre fiyatının uygun olması hocam en büyük sebeblerden biri

---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:24 ----------

Nokia dan şaşma hocam.Bırak bu lg ayaklarını :D

nokıa dan şaşmıyorumda lg de ekran olarak kükremiş

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Kriterinde sadece ekran mı var N8 LG'den hayli hayli üstün tüm özelliklerde.