ajan_63
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
bugun iki ürünüde inceleme fırsatım oldu gerçekten lg ekran konusunda n8 sollamıs n8 12 mp kamerası lg 5 mp kamerasının karsısında sönük kaldı lg bu işi başarmış galiba
genel özellik olarak fikrin nedir ben kendim inceleyemedim bir türlü netten araştırdıklarım kadarıyla. n8 in dokunmatiği diğer özellikleri nasıl ?
Hocam iphone falan desen neyse de lg nire nokia nire
kişisel görüşüm ve tecrübemdir..
N8 kamerası şu an en iyi telefon kamerası olarak nitelendiriyor. Nokia teknoloji bakımından gömlek gömlek üstün LG'den.
LG aldığınıza pişman olabilirsiniz !!!
Hocam başka özelliklerini karşılaştırsan neyse de kameraları karşılaştırman saçma olmuş biraz.
bence senin canlı dediğin ekrandır sadece lg de daha yüksek renk ve kontrast vardır n8 çektiğin fotoyu birde lg ye at yada aynı mekanda çektiğin fotoğrafları bilgisayarda incele öyle karar ver
Hiçbir durumda N8 ile kıyaslanamayacak bir telefon. Tek fazla gibi görünen özelliği çözünürlüğü, o da aslında şu şekilde; LG 345x800, N8 ise 360x640 piksel ancak burada unutulmaması gereken LG'nin 4, Nokia'nın 3.5 inç olması. Yani arada çözünürlük farkı olması kaçınılmaz zaten... Buna karşılık N8'in bu telefon karşısındaki üstünlüklerini saymaya kalkarsak yarım sayfa yazmak gerekir.
yok daha nelerN8 almayı düşünüyorum ve LG kamerada Nokia'yı geçtiğini hiç mi hiç sanmıyorum gereksiz tartışma.
bilgisayarda incelemey gerek yok zaten gözümle gördüm daha pcde incelemi yapayım
zaten n8 kötü oldugunu sölemiyorum sadace kamerası övülüyordu oda lg 5 mp yanında sönük kaldı film izlemede bile daha canlı duruyordu n8 göre benimde inanasım gelemdi bi türlü ama n8 diğer özlikleri bakımından lg 5'e katlar
Arkadaşım anlamadığın konu, hiçbir telefonun ekranında bu denli yüksek çözünürlüklü resimlerin kalite farkını algılayamayacak olman... N8 4000x3000, Çaklıt 2560x1920 piksel boyutlarında resim çekiyor. Sen 3-4 inç ekranda kalite farkını nasıl görmeyi umuyorsun?
Super Amoled'li 480x800 piksel, 4 inç ekranlı Galaxy S desen, evet fark olabilir derdim ancak bu telde öyle fark yaratacak bir ekran da bulunmuyor. Boşa zaman kaybı.![]()
bilgisayarda incelemey gerek yok zaten gözümle gördüm daha pcde incelemi yapayım
arkadaşım LG ekran konusunda çok iyi bir marka. Bildiğim kadarıyla iPhone 4 ün dillere destan retina display ekranı da LG ürünü. Sen ekrana kanmışsın. Ekran sana çok çekici gelmiş.
Gerçi N8 ekranı amoled ekran. Daha canlı olması lazım ama. Tabi sen incelemişsin ben incelemedim birebir.
Dediğim gibi Lg nin ekranındadır o güzellik. Yoksa Xenon Flashlı Carl Zeis 12Mp kameralı N8 daha iyidir...
Yani canlı olan kamerası değil ekranı, arkadaşların demek istediği.
Benim bir bilgim yok.
arkadaşlar tavsiyeleriniz sonucunda n8 almaya karar verdim ancak neredeyse hiç bir yerde yok telefon.hepsi gelmesini bekliyor benim gibi :S n8 türkiye'ye gireli ne kadar oldu acaba bu yogun talebin nedeni nedir sizce iphone 4 den daha fazla isteniyor sanki ?
Nokia dan şaşma hocam.Bırak bu lg ayaklarını![]()