N8 025.008 güncellemesi

free_hido

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yılın son günü telefonu bilgisayara bağladım hemen ovi suite açıldı ve yazılım güncellemesi var dedi. güncellemeyi yükledim ama sonrasında telefon dili İngilizce oldu. Önemli değil değiştiririz dedim ama değiştirilebilecek diller arasında Türkçe yok. sadece ingilizce , almanca, vb gibi birkaç dil var. bu sorunu nasıl çözebilirim acaba? güncellemeyi geri silmek mümkün mü? yada Türkçe dilini eklemek ? Lütfen yardım.

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben de n8 kullanıyorum ama öyle bir güncelleme görünmüyor....servise götürmen faydalı olur....

efe24

Asistan
Reaksiyon puanı
0
navifirm den 25.07 nin türkçe versiyonunu indirin phoenix flashlayın sorununuz hallolur bilmiyorsanız nasıl flashlanır nokia s'3 telefonlara nasıl flash atılır diye aratın bulursunuz buarada telefonunuz amerikadan gelmiş heralde çünkü 25.08 sadece amerika için çıktı.

omer.1310

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım 25.8 amerika için telefonu yurtdışından almışsan güncelleme alman ve içinde de türkçce olmaması normal direk eski versiyona dönmeyi düşünme yani 25.7 ye telefonu öldürürsün :) sadece n8 için downgrade yapma denen bişey var onu yaparsan istediğin eski bi versiyonu tekrar yükleyebilirsin normal bi şekilde eski versiyon yüklemek istediğinde olmuyo diye biliyorum. şurayı bi incele derim; Link

free_hido

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet telefon yurtdışından geldi. İngilizce ile bir sorunum da yok aslında. Symbian belle yi beklesek çok sürer mi çıkması acaba?

omer.1310

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şubat başından itibaren telefonlara yüklenebilecekmiş ama nokiaya pek güvenmemek lazım annada bayağı bekletti inş bunda bekletmez :):)