Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İkisini de kullanmış biri olarak,son zamanlarda n11'i daha fazla kullandığımın farkına vardım. Sizde durum nasıl, yılların sitesi gittigidiyor'un populerliği azalıyor mu ? Hangisi daha çok güven veriyor ?
Ben N11den kol saati ve gaming mouse aldım hiçbir sorun çıkmadı hızlı teslim ve sağlam ürün ama gittigidiyordan tost makinası aldım 1ay sonra bozuldu içindeki telleri kendiliğinden kopmuş iadede kabul etmediler telleri koptuğu için 80tl boşu boşuna gitti hala daha boşuna taksit ödüyorum alıcaksan N11-HepsiBurada-VatanBilgisayar'dan al.
N11'i çok kullandım herkese tavsiye ederim. Gittigidiyor'da ürün satmışlığım var ama nedense arayüzü falan pek hoşuma gitmiyor, ama zaten çoğu işyerinin n11 ve gittigidiyor'da ortak hesapları var. Puana ve satıcının sattığı ürün sayısına bakılarak güvenirlik seviyesi ölçülebilir.