N.O.V.A. 3 indirime girmiş arkadaşlar sadece 0.99 $ .Bu fırsatı kaçırmayın mutlaka oynamanız gereken bir oyun, şiddetle tavsiye ederim.
Link : https://play.google.com/store/apps/....android.ANMP.GloftN3HM&feature=featured-apps
Satın aldığın programı tekrar kurabilirsin hiçbir sorun teşkil etmez, telefonu wipe etsen bile senin satın alma bilgin google'da kayıtlı bu yüzden hiçbir sorun çekmeden satın aldığın uygulamayı istediğin kadar silip kurabilirsin@freewill kardeş cahilliğime ver amaAffına sığınaraktan bişey sormak istiyorum sana. Senin gördüğüm kadarıyla zamanında note falanda kullanmışlığında var.
Muhtemelen bu ilk alışverişin değildir. Oyun yada uygulama satın aldık diyelim. Daha sonra telefonu wipe'ledik. Oyunu/uygulamayı tekrar kurmak istediğimizde direkt kuruyor mu ? Yoksa her bir satın alınan uygulamanın sadece tek kullanım/kurulum hakkımı var ? Bu konuda bilgi sahibisindir muhtemelen ?
Satın aldığın programı tekrar kurabilirsin hiçbir sorun teşkil etmez, telefonu wipe etsen bile senin satın alma bilgin google'da kayıtlı bu yüzden hiçbir sorun çekmeden satın aldığın uygulamayı istediğin kadar silip kurabilirsin![]()
Uygulamalarım kısmında duruyor zaten yüklediğin uygulamalar oradan girip tekrar yükleyebilirsin. Silsen bile hesabında durur gelmiş geçmiş yüklediğin tüm uygulamalar silemezsin bile.
O değilde sanal kart ile aldım. Hatta bankadan mesajda geldi "**** nolu kartınızla GOOGLE firmasında 1.00 usd tutarında harcama yaptınız" diye. Ama oyunu alamadım. Yani kart bilgilerini girdim bu mesaj geldi sonra yüklenmesi gerekirken şöyle bir hata veriyor g.play : Sunucudan bilgi alınırken hata oluştu [DF-BPA-21]
Nedir bu arkadaşlar varmı bilgisi olan ?
@freewill kardeş cahilliğime ver amaAffına sığınaraktan bişey sormak istiyorum sana. Senin gördüğüm kadarıyla zamanında note falanda kullanmışlığında var.
Muhtemelen bu ilk alışverişin değildir. Oyun yada uygulama satın aldık diyelim. Daha sonra telefonu wipe'ledik. Oyunu/uygulamayı tekrar kurmak istediğimizde direkt kuruyor mu ? Yoksa her bir satın alınan uygulamanın sadece tek kullanım/kurulum hakkımı var ? Bu konuda bilgi sahibisindir muhtemelen ?
nette birsürü apk ler var hemde çalışan mali 400 gpu oyunlar yazarsanız nova 3 , asphalt , gta 3 felan apk leri var sorunsuz çalışan bence indirmeyin elin gavuruna kaptırmayın paraları ücretsizleri varken![]()