N.O.V.A. 3 İndirimde, Kaçırmayın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stizz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
XWuC7iKlzcF2Od9HWxVV-qik2D4_6bopIKbVQTDLefl32aU3JxHinwZP8ZGE9aPLUfI=w705

N.O.V.A. 3 indirime girmiş arkadaşlar sadece 0.99 $ .Bu fırsatı kaçırmayın mutlaka oynamanız gereken bir oyun, şiddetle tavsiye ederim.

Link : https://play.google.com/store/apps/....android.ANMP.GloftN3HM&feature=featured-apps

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Telefonda oyun oynamaya bir türlü ısınamadım.S3'te bile oyundan hoşlanamazken diğer telefonlarda hiç oynanmaz...

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
S3 için zaten Baba, diğerlerinde kasma yapabilir bu oyun :)
Aslında 10-15 dk oynadıktan sonra baya baya ısınıyorsun oyun oynamaya :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
satın aldım bile :D baya bi indirimli oyun sahibi oldum bu arada önceden crack falan arardım şimdi uğraşmıyorum :D bu arada co-op ya da multi seçeneği olsa tadından yenmez :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
NOVA S3'de sorunlu diye duymuştum ama var mı öyle birşey?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
oynayan var yorumlara bak istersen bu arada deli indirimler gelmiş 10 $ lık alış veriş yaptım :D swiftkeyi mutlaka alın pişman olmazsınız şayet 1 $ bence sonuna kadar hak ediyor parasını :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kartımdan alışveriş yapılsa mutlaka alırdım. Neyse.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hayırdır izin mi vermiyor :) kıytırık finansbank kartımı eklemişim wallet i tak diye yaptım alış verişimi :D mutlaka sorun çıkar diyordum :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ziraat sorunlu dostum ya google kabul etmiyor kartımı

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
[MENTION=36192]freewill[/MENTION] kardeş cahilliğime ver ama :) Affına sığınaraktan bişey sormak istiyorum sana. Senin gördüğüm kadarıyla zamanında note falanda kullanmışlığında var.

Muhtemelen bu ilk alışverişin değildir. Oyun yada uygulama satın aldık diyelim. Daha sonra telefonu wipe'ledik. Oyunu/uygulamayı tekrar kurmak istediğimizde direkt kuruyor mu ? Yoksa her bir satın alınan uygulamanın sadece tek kullanım/kurulum hakkımı var ? Bu konuda bilgi sahibisindir muhtemelen ?

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
@freewill kardeş cahilliğime ver ama :) Affına sığınaraktan bişey sormak istiyorum sana. Senin gördüğüm kadarıyla zamanında note falanda kullanmışlığında var.

Muhtemelen bu ilk alışverişin değildir. Oyun yada uygulama satın aldık diyelim. Daha sonra telefonu wipe'ledik. Oyunu/uygulamayı tekrar kurmak istediğimizde direkt kuruyor mu ? Yoksa her bir satın alınan uygulamanın sadece tek kullanım/kurulum hakkımı var ? Bu konuda bilgi sahibisindir muhtemelen ?
Satın aldığın programı tekrar kurabilirsin hiçbir sorun teşkil etmez, telefonu wipe etsen bile senin satın alma bilgin google'da kayıtlı bu yüzden hiçbir sorun çekmeden satın aldığın uygulamayı istediğin kadar silip kurabilirsin :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Satın aldığın programı tekrar kurabilirsin hiçbir sorun teşkil etmez, telefonu wipe etsen bile senin satın alma bilgin google'da kayıtlı bu yüzden hiçbir sorun çekmeden satın aldığın uygulamayı istediğin kadar silip kurabilirsin :)

Teşekkür ederim [MENTION=49777]Stizz[/MENTION] . Bende novayı ve asphalt'ı alacağım muhtemelen.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Uygulamalarım kısmında duruyor zaten yüklediğin uygulamalar oradan girip tekrar yükleyebilirsin. Silsen bile hesabında durur gelmiş geçmiş yüklediğin tüm uygulamalar silemezsin bile.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Uygulamalarım kısmında duruyor zaten yüklediğin uygulamalar oradan girip tekrar yükleyebilirsin. Silsen bile hesabında durur gelmiş geçmiş yüklediğin tüm uygulamalar silemezsin bile.

O değilde sanal kart ile aldım. Hatta bankadan mesajda geldi "**** nolu kartınızla GOOGLE firmasında 1.00 usd tutarında harcama yaptınız" diye. Ama oyunu alamadım. Yani kart bilgilerini girdim bu mesaj geldi sonra yüklenmesi gerekirken şöyle bir hata veriyor g.play : Sunucudan bilgi alınırken hata oluştu [DF-BPA-21]

Nedir bu arkadaşlar varmı bilgisi olan ?

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
O değilde sanal kart ile aldım. Hatta bankadan mesajda geldi "**** nolu kartınızla GOOGLE firmasında 1.00 usd tutarında harcama yaptınız" diye. Ama oyunu alamadım. Yani kart bilgilerini girdim bu mesaj geldi sonra yüklenmesi gerekirken şöyle bir hata veriyor g.play : Sunucudan bilgi alınırken hata oluştu [DF-BPA-21]

Nedir bu arkadaşlar varmı bilgisi olan ?

Ayarlar / Uygulamalar / Tümü
Google Play Store ve Google Framework önbelleğini temizle, telefonu kapat tekrar aç.
Bu yöntemle çoğu kişi halletmiş bu sorunu.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
@freewill kardeş cahilliğime ver ama :) Affına sığınaraktan bişey sormak istiyorum sana. Senin gördüğüm kadarıyla zamanında note falanda kullanmışlığında var.

kusura bakma arkadaşın düğünü vardı daha anca geldik :D uygulamayı satın aldığında uygulama tamamen sana ait oluyor istediğin kadar kurabilirsin onda sıkıntı yok sadece bazı uygulamalar aynı anda kullanımı engellemek için önlem almış olabilirler. O yüzden aklına nasıl olsa satın aldık istediğim arkadaşın cihazına yüklerim fikri gelmesin :D Note kullandım sattım daha sonra nice cihazlar daha kullandım ama gelin görün ki note 2 elime geçinceye kadar note ye tekrar geri dönüş yapmak zorunda kaldım :D nasıl bir aletse bir kere kullandınız mı başka hiç bir cihaz sizi kesmiyor :D s3 dahil :D neyse marketdeki uygulamalara dönecek olursak şöyle bir saçmalık var yalnız misal siz a programını aldınız ve arkadaş bunu a 1.2 dedi ve güncelledi bunda sorun yok yalnız bazen çakallık yapıp programı a 2 diye çıkarıp farklı bir yazılımmış gibi satabiliyorlar örnek vermek gerekirse swiftkey harika bir yazılım ama gelin görün ki swiftkey 2 yi alanlar 3 e ücretsiz güncelleyemedi :D bu arada poweramp ta kesinlikle satın alacaklarınızın içinde olsun :)

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nette birsürü apk ler var hemde çalışan mali 400 gpu oyunlar yazarsanız nova 3 , asphalt , gta 3 felan apk leri var sorunsuz çalışan bence indirmeyin elin gavuruna kaptırmayın paraları ücretsizleri varken :)

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
nette birsürü apk ler var hemde çalışan mali 400 gpu oyunlar yazarsanız nova 3 , asphalt , gta 3 felan apk leri var sorunsuz çalışan bence indirmeyin elin gavuruna kaptırmayın paraları ücretsizleri varken :)

Bir emek ile yapılmış birşey, bir çok kişi uğraşmış bir oyun meydana getirmişler. 5-6 dolar iken 0.99 gibi bir fiyata düşmüş, indirim yapmışlar. Hala gidip crackli uygulama kullanacaksan senin bileceğin iş tabi ki. Ama bu kadar emek verilmiş ve indirime girmiş bir oyun için 0.99 verir, kişilerin haklarına saygı gösteririm.
Kolay gelsin.