Mynet.com

homesinema

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mynet.com artık herseylerını reklamlar oynayan bır sıte bence arkadaslar sıtedekı ılk 3 haber baslıgı guncel haber daha sonrakılerın hepsı erotık ıcerıklı resım ve haber sıtesı artık bence bozmaya basladı bundan 3 4 yıl once herzaman gırıp dolastıgım bır sıte ıdı ama artık hıc gırmıyorum mılletın ahlakını bozuyor kı eskıden dunya capında hemen hemen ilk 10 de ıdı sımdı ıse 200 300 cıvarısna gerıledı

goruslerınızı beklıyorum

mfd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özellilkle son haftalarda iyice cinsellik ön planda tutuyor.Tan gazetesinin misyonunu üstenme kararı aldılar belkide

ilica18

Asistan
Reaksiyon puanı
2
mynet.com artık herseylerını reklamlar oynayan bır sıte bence arkadaslar sıtedekı ılk 3 haber baslıgı guncel haber daha sonrakılerın hepsı erotık ıcerıklı resım ve haber sıtesı artık bence bozmaya basladı bundan 3 4 yıl once herzaman gırıp dolastıgım bır sıte ıdı ama artık hıc gırmıyorum mılletın ahlakını bozuyor kı eskıden dunya capında hemen hemen ilk 10 de ıdı sımdı ıse 200 300 cıvarısna gerıledı
Arkadaşa aynen katılıyorum ve böyle sapık siteleri protesto ediyorum bende yaklaşık 2-3 senedir doğru dürüst girmiyorum...Çünkü o siteye girmek demek onları onaylayıp desteklemek demektir(En azından hitleri artıyor)!!!

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Valla bir satranç oynardım orada artık onuda oynamayacağım herhalde

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
cinsellik aracı ile rank kasmaya calışıyor galiba :D vede işe yarıyor gibi

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Velle Ezelden Beri Giriyorum Genede Girerim Haberleride Takip Ediyorum Sürekli Oyunlarda Oynuyorum ! Reklam Diyorsunda Ben Hiç Reklam Görmedim Gerçi (Mozilla + AdBlock) Yüzünden Sanırım SDN dede Reklam var Diyorlar ben Hiç Görmedim ! Sanada Tavsiye Ediyorum Tamam Birde Erotizm Tarafı Var Mynet'in Ama Global Bir Site Olmasından Çok da Anormal Değil bana Göre Sizde O Kısma Girmeyiniz . Bardağın Dolu Tarafından Bakmak Daha Yararlı Olacaktır

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bende ayda yılda 1 okey oynuyorum...

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Bende eskiden çok girerdim ama şimdi girmiyorum...

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
işteonu kurtarmaya calışıyor daha cok cinsel icerikli konular acıyolar nese bn zaten mynetin hiç bi servsinden yararlanmıyorum :D

ahlatt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adamlar iyice zıvanadan çıktılar chp nin erotik yayın organı gibiler

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
erotik site. erotiklikte gazatevatan ve milliyet.com.tr ile yarışıyor.

fobyram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet doğru söylüyorunuz zaten oyundan başka bir şey için girmiyorum

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
ne saçmalıyorsunuz? kesinlikle erotik bir şey yok... ben hiç görmedim... tamamen populer reklamlar hepsi normal...