Mybrute kesin ayı kurt kazanmak

sinox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar

http://wey2.mybrute.com
burada anlatacağım kesin ayı ve kurt kazanmanın yoludur. diğer kötü niyetli arkadaşlarda olduğu gibi sizi enayi yerine koyup pupil kazanmak değil. sadece bu yolu kendim buldum ve emeğe saygı diyorum. neyse sadede gelelim. birçoğunuz bilmediği mybrute için karakterlerin hangi levellarda ne özellik kazanacağını gösteren bir site var onunda linki Outils pour la brute

şimdi yapacağınız yani sizden ricam herhangi boş bir char ın üzerinden açmak yerine bnm kullanıcı ismimden açarsanız emeğede saygı göstermiş olursunuz bunun size yada ayı kazanmanıza yardımcı olacak hiçbirşeyi yok onu belirteyim ama bu yöntemle kısa sürede ayı yada kurt sahibi bir brute olma olasılığınız yüzde yüz. char ı açtıktan sonra savaş yapıp level atlayarak acaba ayı kazanacakmıyım diye beklemiyoruz. ikinci linkten girip kaçıncı level a kadar gelip ayı kazanmaya tahammülünüz varsa level kısmına onu yazın ben 10 yazmıştım bakıyorum ayı yokmu bidaha char açıyorm biiyosunuz bu 10 sn nizi alıyor. sonra tekrar siteye giriyoruz o karakter içinde bakıyoruz ben yalan yok 40 char açtım 4. level kurtu olan bi karakter (bakabilirsiniz tur87) 9. levelda ayı kazanan trq1( bununla oynamıyorum. çünkü şu an kullandığım level 2 olan wey2 karakterinde ayı var. yanlız belirteyim çarı açmadan sitede karakter bulunmuyo illaki açmalısınız sizden tek ricam ilk karakterinizi http://wey2.mybrute.com üzerinden açınki banada faydası olsun emeğimin karşılığı olsun

keyifli oyunlar

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
arkadaşlar biraz daha SAYGILI ve ANLAYIŞLI olmayı deneyelim lütfen

tolgacakiroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Şimdi benim hesabım var: KriegerTR My Brute
Bir de klanım var: My Brute

Dediğin siteye giriyorum. Dolduruyorum. Mesela level 1000 yaptım. 20 yaptım. Hepsinde altta sadece benim karakteri gosteriyor. Baska hic birsey gostermiyor. Kacirdigim birsey mi var?

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Şimdi benim hesabım var: KriegerTR My Brute
Bir de klanım var: My Brute

Dediğin siteye giriyorum. Dolduruyorum. Mesela level 1000 yaptım. 20 yaptım. Hepsinde altta sadece benim karakteri gosteriyor. Baska hic birsey gostermiyor. Kacirdigim birsey mi var?

level değiştirince karakter resminin altında, o levele ulaştığında elde edeceğin silah ve köpek ya da ayı neyse onların resimlerini görüyor olman lazım...

tolgacakiroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Benim Firefox iyice dellendiğinden dolayı gorunmuyormus. Safari'de actim gorundu. Su anda 10. seviyedeyim ve gunde 3 kere dovusmekle bundan sonra oyunu ilerletmek iyice zorlasacak.

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kendine istediğin kadar pupil açıp eks kazanabilirsin yolları var.

sinox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet aynen öyle pupillerle level atlamak daha kolay oluyor. ayının gözüktüğü yeri atlamışım arkadaş açıklamış ama tekrar söyleyim silah sandığının altında karakterinizin özellikleri var onun altında hangi hayvan elde ettiyseniz onun resmi gözüküyor

rigor mortis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler, bayanlar bende YILAN çıktı fakat her zaman yanımda olmuyor. Dövüştüğüm adamdan bulaştığını düşünüyorum .
YILAN çıkınca kesin yeniyorum zaten yılanın ısırığıyla anında ölüyorsunuz da her zaman çıkmıyor.
Bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
Yılan'ımı görmek isterseniz adamım : ardesen My Brute

sinox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler, bayanlar bende YILAN çıktı fakat her zaman yanımda olmuyor. Dövüştüğüm adamdan bulaştığını düşünüyorum .
YILAN çıkınca kesin yeniyorum zaten yılanın ısırığıyla anında ölüyorsunuz da her zaman çıkmıyor.

tamamiyle yalan inanmayın yılan diye bi karakterde hayvanda söz konusu değil arkadaş uyanık zannediyo kendini

<<guncel>>

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87

yılan falan görmedim ama kurtla geldim seni ısırdı öldün :lol::lol::lol::lol:

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
http://dxdx2.mybrute.com/

Arkadaşlar şuna bir girin bakın noluyor savaşta :) dxdx2 ile oyuna başladım bir baktım kurtla (öbür ufak olan köpek değilmi eğer oysa kurt bu başka bişey) başladı :D

http://keremsys.mybrute.com/cellule
Bundada oyuna 9 STR ile başladım

------------------

@tolgacakiroglu
Clanına geliyorum dxdx2 ile ;)