Mybrute = ilginç bi oyun daha

utku5959

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu oyunu yeni gördüm ne kadar zamanlık bir oyundur bilemiyorum ama basit ve sorumluluk istemeyen bir oyun olması güzel bir özellik bence.

oyunun adı my brute. Site için : My Brute

siteden açacağınız bir üyelikle 1 lvl olan 1 adamınız oluyor. arenaya gidip kavga ettikçe exp puanı kazanıp lvl atlıyorsunuz. ama bu kavgalara bir müdahale etme şansınız bulunmuyor. herşey yazılım sayesinde gerçekleşiyor. lvl atladıkça yeni özellikler kazanıyorsunuz. canınız dayanıklılığınız ve hızınız artıyor. ekstra özellikler kazanıyorsunuz. ama tabiki bunlar da tamamen otomatik. sizin tek yapmanız gereken ilk gün 6 sonraki her gün 3 defa kavga ederek exp kazanmak. kavgayı kazanırsanız 2 kaybederseniz 1 exp kazanıyorsunuz. ayrıca oyundaki linkiniz aracılığıyla oyuna yeni birilerinin başlamasını sağlarsanız gelen kişiyi yendiğinizde 1 exp kazanıyorsunuz. ve yendiğiniz kişi sizin öğrenciniz oluyor. öğrenciler lvl atladıkça master yani ustaya gene 1 exp geliyor.

oyun tam olarak böyle son derece basit ama dövüşleri izlemek çok zevkli kıyasıya rekabet oluyor dövüşlerde. ayrıca fazla zaman istemeyen bir oyun olması da dikkat çekici.

son olarak belki benim öğrencim olmak ve bana 2-3 exp kazandırmak isterseniz buyrun linkim :)utku5959 My Brute :P

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
bir kaç kez daha açılmıştı bu konu