ismail1997
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
hp palivion 15 ile hp envy 13 arasında kaldım arasında 1500 tl lik fark var sizce hangisini almalıyım
Link atar mısınız? Daha yardımcı olabilirim.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Mx150 , 940mx'ten çok daha iyi.
bu sene nasipse mühendislik fakültesine başlayacağım.Batarya ve taşınabilirlik önemli ayrıca mühendislikte kullanılan programları çalıştırması önemli U serisi işlemcilerin az şarj tükettiğini duymuşdum.Bu bilgisayar batarya anlamında nasıldır bilginiz var mı birde bunun için windowsa ne kadar vermemiz gerekecek 1050 gta5 de 50 fps verirken mx150 27 fps vermiş gerçekten çok fark var ve daha ucuzBu modeller çok pahalı ve özellikleri çok iyi değil. Şu modele bakın , ikisinden de çok iyi.
İşlemcinin az şarj yiyip yemediğinden çok batarya nın kapasitesine bakın. İşlemcinin yediği batarya çok fark ettirmeyecektir çünkü.bu sene nasipse mühendislik fakültesine başlayacağım.Batarya ve taşınabilirlik önemli ayrıca mühendislikte kullanılan programları çalıştırması önemli U serisi işlemcilerin az şarj tükettiğini duymuşdum.Bu bilgisayar batarya anlamında nasıldır bilginiz var mı
bu laptopları powerbank ile ne zaman şarj etmeye başlıcaz artık sıkıldım batarya süresi araştırmaktan.İşlemcinin az şarj yiyip yemediğinden çok batarya nın kapasitesine bakın. İşlemcinin yediği batarya çok fark ettirmeyecektir çünkü.
giriş elbette bi şekilde sağlanırda amper volt değerleri çok aşağılarda powerbankarınXiaomi'nin 20.000mAh powerbankları bir laptop için yeterli olur ama giriş sağlanır mı bilemiyorum.
Normal kullanımda işlemci düşük hızlarda çalıştığından şarj çok yemez zaten.bu sene nasipse mühendislik fakültesine başlayacağım.Batarya ve taşınabilirlik önemli ayrıca mühendislikte kullanılan programları çalıştırması önemli U serisi işlemcilerin az şarj tükettiğini duymuşdum.Bu bilgisayar batarya anlamında nasıldır bilginiz var mı birde bunun için windowsa ne kadar vermemiz gerekecek 1050 gta5 de 50 fps verirken mx150 27 fps vermiş gerçekten çok fark var ve daha ucuz
Hocam onun sebebi 4gb modelin hızı daha yüksek konulmuş. 2gb onun daha zayıfı , hızı daha yavaş ve güç tuketimi de daha az. Bi nevi Gtx1050 ~ 1050ti gibi oluyor. Artı bellek farkı da var.mx150 4gb olursa oun şansı yüksek...
...
Link atar mısınız? Daha yardımcı olabilirim.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Mx150 , 940mx'ten çok daha iyi.
Bu ürünün ekranı 1080p değil şahsen önermem. Ekran kartı daha düşük ama içerisinde SSD bulunan FHD laptoplar mevcut Lenovo V330 gibi.Sizce nasıl fiyatına göre LENOVO 81DE0054TX Ideapad 330/i5-8250U/8 GB/1 TB/GeForce MX150 2GB/15.6" Laptop