Yardım Müzisyen Ve Sahne Emekçilerine Destek!

ahmetdeniz1990

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Bu pandemi döneminde müzisyenler ve sahne emekçileri çok zor zamanlar yaşıyor biliyorsunuz. 1248 müzisyen ve sahne emekçisine gıda ve maddi yardım sağlayan Ahbap, "sahneye ses ver destek kartları" çıkartmış. 50 tl'lik bu kartları trendyoldan alarak siz de ufak bir iyilik yapabilirsiniz. sıkıntıda olan çok insan var gerçekten,

link burada: Ahbap Sahneye Ses Ver Destek Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
9,802
Müzisyene değil onun altında çalışan bir çok işçiye üzülür, onlara yardım etmek isterim. Müzisyenler (büyük bir çoğunluğu) ağustos böceği gibi yaşadığı için bu halde. Gecede kazandığı binleri yine gecelerde hiç etmemiş olsa şu an TV önünde boy göstermiş, onlarca sahneye çıkmış sanatçılar ESNAF gibi ağlamazdı.

ahmetdeniz1990

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Müzisyene değil onun altında çalışan bir çok işçiye üzülür, onlara yardım etmek isterim. Müzisyenler (büyük bir çoğunluğu) ağustos böceği gibi yaşadığı için bu halde. Gecede kazandığı binleri yine gecelerde hiç etmemiş olsa şu an TV önünde boy göstermiş, onlarca sahneye çıkmış sanatçılar ESNAF gibi ağlamazdı.
burda bahsedilen zaten emekçiler kardeşim. kalkıp da gülben ergene yardım etmek için değil. ahbapın topladığı paralar sahne emekçilerine gidiyor