- Reaksiyon puanı
- 133
Bu aralar müzik dinlerkenn oynamalık oyunlar arıyorum önerileriniz varmı ?
Ben de bu tür oyunlar arıyorum. Şu aralar bunu Dice & Fold'da yapıyorum, deneyebilirsiniz güzel oyundur.Bu aralar müzik dinlerkenn oynamalık oyunlar arıyorum önerileriniz varmı ?
Oyun çok güzel gözüküyo indirime girdiği gibi alıcam hocam Rogue Duck ın oyunlarını crack yüklemek istemiyorum zaaten sık sık indirim yapıyolar.Ben de bu tür oyunlar arıyorum. Şu aralar bunu Dice & Fold'da yapıyorum, deneyebilirsiniz güzel oyundur.
Balatroyu her gördüğümde çok kafa yormak gerekiyo gibi hissediyorum.Balatro veya Vampire Survivors deneyebilirsin.
Mount & Blade 1 mi Mount & Blade 2 mi oynanmalı sizce hocam ?Mount & Blade oyunlarını önerebilirim. Şahsen arkada müzik dinleyerek veya podcast tarzı şeyler dinleyerek çok fazla Warband oynadım.
Ya ben Bannerlord'u çok az oynadım ondan dolayı fazla yorum yapmam doğru olmaz. Abim 120 saat oynadı, ona sorduğumda Warband'i daha çok sevdiğini söylemişti. Ben de şahsen Diplomacy 4.litdum modunu da kurarak aşırı zevk alıyorum Warband'den. Daha geçenlerde tekrardan başladım 60 saat daha gömdüm. Mükemmel bir oyun cidden.Mount & Blade 1 mi Mount & Blade 2 mi oynanmalı sizce hocam ?
Aslında alışınca çok sarıyor kafanı yormaz merak etme şans ver baktın olmuyor Neon White akarsınBalatroyu her gördüğümde çok kafa yormak gerekiyo gibi hissediyorum.