- Reaksiyon puanı
- 381
Müzik, karanlık ve yalnızlık
Yani paran varken .Geleceğimi düşünmeden geçmişimi özlemeden o anı yaşayabildiğim zaman mutluyumdur. ?
Mutlu bir aile hayatı ve ortalama bir gelir yeter bana çok şey istemiyorum. ?Yani paran varken .
İşte o çok para tutar. Paha biçimelez derecede pahalı aile hayatı kurmak.Mutlu bir aile hayatı ve ortalama bir gelir yeter bana çok şey istemiyorum. ?
ee bu biraz depresyonun tanımı olmuş sankiMüzik, karanlık ve yalnızlık
Nedense dışarıdan bakanlar öyle tanımlıyor ama bu ünlü bir bilge'nin söylediği şu sözün anlamı benim için "Aslında bilmedikleri bir şey vardı, ölüm diye adlandırdıkları şey benim için yaşamdı."ee bu biraz depresyonun tanımı olmuş sanki
Aynısını düşünüyorum ama hayat bize bu kadar basit birşeyi bile çok görüyor ?Mutlu bir aile hayatı ve ortalama bir gelir yeter bana çok şey istemiyorum. ?
Aile adamısın diyorum evlenmeyeceğim diyorsun birde ?mutluluğun tanımı benim için aile ile geçirelen zamandır
Herkesin Ailesi iyi olmuyor, benimkiler maalesef iyi değiller ben 1yaşımda iken ayrıldılar. Ben onlar ile vakit geçirsem bana işkence olur. Mesajı şöyle düzeltmek doğru olur;mutluluğun tanımı benim için aile ile geçirelen zamandır
Doğduğunuz aile yeterince iyi değilse kuracağınız aile iyi olsun ?Herkesin Ailesi iyi olmuyor, benimkiler maalesef iyi değiller ben 1yaşımda iken ayrıldılar. Ben onlar ile vakit geçirsem bana işkence olur. Mesajı şöyle düzeltmek doğru olur;
"İyi bir aile ile geçirilen zaman"
Burada yazdıkların kadar seni ben depresif olarak tanımlamıyorum. Bana bu depresifte çok farklı biri gibi geliyorsun .Nedense dışarıdan bakanlar öyle tanımlıyor ama bu ünlü bir bilge'nin söylediği şu sözün anlamı benim için "Aslında bilmedikleri bir şey vardı, ölüm diye adlandırdıkları şey benim için yaşamdı."
Belkide benim için toprak altıdırHerkesin Ailesi iyi olmuyor, benimkiler maalesef iyi değiller ben 1yaşımda iken ayrıldılar. Ben onlar ile vakit geçirsem bana işkence olur. Mesajı şöyle düzeltmek doğru olur;
aslında aile benim için sadece doğduğum ortam değil benim için aile iyi bir arkadaşıda ifade eder.Herkesin Ailesi iyi olmuyor, benimkiler maalesef iyi değiller ben 1yaşımda iken ayrıldılar. Ben onlar ile vakit geçirsem bana işkence olur. Mesajı şöyle düzeltmek doğru olur;
Benden bahsediyor... ?aslında aile benim için sadece doğduğum ortam değil benim için aile iyi bir arkadaşıda ifade eder.
Sen de bana çok eksantrik geliyorsunBurada yazdıkların kadar seni ben depresif olarak tanımlamıyorum. Bana bu depresifte çok farklı biri gibi geliyorsun .
O ne demek?Sen de bana çok eksantrik geliyorsun
Ben bir ara elime kedi aldım elime hapşurdu. Sümüğü elime geldi ?.Mutluluğun tanımı Kedi sahibi olmak da olabilir.
Neden Cs 1.6 da hile açarsın be arkadaş ?Dahada mutlu olmak için 1.6 giriyorum iyi geceler forum ?