Mutlu olamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan algan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

algan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık üç yıldır bir çıktığım var. Belirli aralıklarla falan memleketine gidiyo. Sürekli tartışıyoruz. Sebeb genellikle üften püften oluyor. Mutlu olamıyorum ondan başkasını da sevemiyorum. Üç gündür hala kavgalıyız. Sizce ne yapmalıyım ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Daha alttan almayi dene tartismalarda sus basarabilirsen :) ise yarar ancak yapmasi zordur

algan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sürekli susarsam iş ciddiyete bindiği vakit ne yapacağım ? :/

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bende birşey oldu sandım ben anlatsam mutsuzlugumun sebebini benimki de dert mi dersin :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Sana diyim bana göre o işin sonu yok. Sürekli tartşıyorduk bizde, ama bi şekilde bırakamayıp ya o ya ben geri dönüyoduk, ama bi gün biteceğini hissediyodum tamamen. Ki bunu hissettiren de sürekli kavga etmemizdi.

Gel zaman git zaman bi gün ayrıldık ve ne o geri döndü ne ben. Ama biliyorum ki seviyoduk hala. Ünlüler yada filmlerde hep derler ya "severek ayrıldık". Bu ne yazık ki gerçek. Sizin sonunuzun bu olmasını hiç istemem ama, görünüş ona dalalet. İnsan çok sevsede sürekli saçpa sapan şeylerden tarışma çıkıyorsa artık zamanı gelmiştir. Sen istemesende büyük ihtimal zaten bi gün bitecektir...(inşAllah düzelir)

algan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana diyim bana göre o işin sonu yok. Sürekli tartşıyorduk bizde, ama bi şekilde bırakamayıp ya o ya ben geri dönüyoduk, ama bi gün biteceğini hissediyodum tamamen. Ki bunu hissettiren de sürekli kavga etmemizdi.

Gel zaman git zaman bi gün ayrıldık ve ne o geri döndü ne ben. Ama biliyorum ki seviyoduk hala. Ünlüler yada filmlerde hep derler ya "severek ayrıldık". Bu ne yazık ki gerçek. Sizin sonunuzun bu olmasını hiç istemem ama, görünüş ona dalalet. İnsan çok sevsede sürekli saçpa sapan şeylerden tarışma çıkıyorsa artık zamanı gelmiştir. Sen istemesende büyük ihtimal zaten bi gün bitecektir...(inşAllah düzelir)

tam olarakta bu benim kafamdakini çok iyi anlattın

oomegaak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ayni durumda dedimki evlilik teklif edeyim sevmiyorsa yada sevgisi ciddi degilse ortaya ciksin...yine boyle kavga etmisiz dedim barisalim neyse baristik evlilik teklif ettim kabul etti evlendik lan! Olum ciddi diildim ben... bi anda evlendim ne oldugunu sasirdimya la...

saka yapiyorum kardesim evliyim ama severek evlendik cokda mutluyum keske daha once evlenebilecek durumda olsaydik Allah (c.c.) bozmasin eylulde 1 yil olacak evlenmeden oncesi yasamamisim sanki evlendikten sonra ayri bj asik oldum esime ... senin durumunda genelde tripli kizlarda erkeklerin karsilastigi durumlarda oluyor tavsiyem kiz arkadasinla ciddi bi konusma yap boyle eften puften sebeplerden bi daha tartismamaniz gerektigini gercekten sevdigini ama bu isin boyle yurumeyecegini acikla sonra devam et ve dikkatli git susmayi bil bi daha benZer bi konudan boyle bisi olursada arkana bakma ha bu kavgalarda tripli olan sen isen Allah (c.c.) senin belani .... :)) kardesim yanlis anlama beni ama tripli insan cekilmiyor 2 ay pesinden kosarsin manken gibi kizdir (hatta mankendirde) 2 gunde ayrilirsin (yasanmistir)...kendini harap etme hayat guzel kendini yipratma... Genelde kizlarin kafasi yerine ayrilinca gelir iste ben o kafaya ..... :))
Not: Tamami tavsiyedir ve herkes farkli seyler yasamistir o yuzden tavsiyeler kisiden kisiye degisir ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"Belirli aralıklarla falan memleketine gidiyo."
memleketinde sevmediği kişilerin mutlu olduğunu görünce saçma sapan nedenlerle kavga çıkarıyor olabilir.
yada uzakta kaldığı için özlüyor da olabilir.
yanında da saçma sapan nedenlerden dolayı kavga çıkıyorsa arkana bile bakma ayrıl kurtul fazla sinir olmak beyne zarar:)

tolga9009

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bütün ilişkilerde ayrılmalar yaşanıyor (umarım seninki öyle olmaz) :cool:

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Her ilişkide kavga olur . Benim 3 yıllık ilişki yaşadım ilk başlarda birşey yoktu nadir sonra iyice sürekli sürekli oldu sonunda ayrılık oldu . Kızlarda bi yerden sonra sıkılıyo senden sıkılmış olabilir herkezi kendin gibi sanma derim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar yaklaşık üç yıldır bir çıktığım var. Belirli aralıklarla falan memleketine gidiyo. Sürekli tartışıyoruz. Sebeb genellikle üften püften oluyor. Mutlu olamıyorum ondan başkasını da sevemiyorum. Üç gündür hala kavgalıyız. Sizce ne yapmalıyım ?

Mutlu olamıyorsan ayrılacaksın, çünkü kişilerin birlikte olmalarının temeli birbirlerini mutlu etmektir. Mutlu olamıyorsanız ayrılın bence.
Ama tartışmalar da ilişkinin tadı tuzu derler bilmiyorum :D

vcihan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
21 yıllık evliyim
1 haklısın de
2 konuyu değştir
3 ortamı hazırlama
4 birbirinize sinirlilk anında karşı tarafın alttan almasını telkin edin
5 arasıra kavga evlilikte format gibidir

vcihan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden başkalarının mutluluklarına takılırız da
Başkalarına örnek olacak bir birliktelik yaşamayız

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
İlişki isterse 10 yıllık olsun ilişkinin amacı mutluluktur, ikiniz bir birinizi seviyor olsanız zaten kavga etmezsiniz demek ki kavga edicek kadar az seviyorsunuz, küsücek kadar az seviyorsunuz :) artık yeni bir ilişkiye geçme vaktin gelmiş :P

cm0091

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 birsey degil bizim 7 yil oldu her iki gunde bir kavga ediyoruz.Ayrilabiliyosan ayril kardes en temiz çözüm

biribizidrdrsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tartismalari kafanda kenara birak. Hala seni en cok o mu mutlu edebililiyor once bunu düşün. Bu cok seye cevap olacaktir.(bazen tartisacak kadar sana yakin oldugu icin sukredersin)
Tartismalar uzakken daha sıklıkla olur. Özlem girer devreye.gorememenin getirdigi tahammulsuzluk. Bence sabir..en önemlisi bu olmali. Not: bir de tartisma esnasinda bi seni seviyorum kadar sus payi verilmeli karsiya. :)

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yalnızlıktan guzeli yoook.. Kadın demek dert demek zaman kaybı demek zeka geriletici unsur demek sinir sahibi olmak demek. Kadın butun kotuluklerin anasıdır. Uzak dur hepsinden.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İkinizin de kendi çıkarlarını önde görmesi, haksız olsa da bunu kabul edememesi ve bu gibi sorunlar tartışmanıza sebep olabilir. ve bir gun bezersin de aurılmanın bir yolunu bulmaya bakarsın, bende öyle oldu umarım sizde olmaz.

Sevmrye gelirse ise ayruldıkyan sonra da ilk gunku gibi sevmek, bence en kötusu bu, böyle duruma duştukten sonra zaten yalnızlığı seçersin, sevmeyi boş, hayatı da tek hoş görursun