Bilinmeyen Şarkıcı Ve Şarkı İsimlerini Bulalım

mandrake155

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
dream team çok tşkler her bu sayfayı actıgımda bu sarkı cıkıyo oooo ooooo oooo :D

perganon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şener Şen'in Hababam Sınıfında ders verdiği esnada çalan uzak doğu şarkısı neydi?

Banzai -Chinese kung fu... << Bu değil..

Banzai'nin şarkısı benziyor ancak sanmıyorum Banzai olsun...

Yine de bilen kardeşlerim varsa yazarsa sevinirim...

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
benim derdime kim care bulcak bi sarkı bulduydum dinliyodum gecen sene sarkıcının ismi m le basliyodu latin di adamlar hip hop yapıyolardı hatırladıklarım bir gün yeniden bulcam ismi de michealus mudur nedir aramaya devam yılmıyacam bulduktan sonra bi kere dinlicem bi daha dinlemicem amaç bulabilmek

Bursasporlu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Geçen kipada TV lerde bi klip vardı müzik çok hoşuma gitti ama ismini yazmadı şarkının. Müzik çok tanıdık geldi ama klibi hiç görmemiştim. Klipte sahnede şarkıyı söyleyen kişi kırmızı bir elbise ile dans ediyor. Elbise çok geniş ve sopalarla çeşitli dans figürleri yapıyor. Şarkının ismini istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

LiL' JON

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayr kardeş sondaki parçalar başka

---------- saat 19:26 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:24 eklenmişti ----------

---------- saat 14:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:03 eklenmişti ----------
Missy elliott ft. ciara & fatman scoop-lose control(klibin sonunda çalan şarkı aranıyor)
http://www.izlesene.com/video/muzik-muzik----missy-elliot-feat-ciara---lose-control/38099
N.O.R.E ft. Nina Sky & Gemstar-oye mi canto(klibin sonunda çalan şarkı aranıyor)
http://www.izlesene.com/video/muzik-muzik----oye-mi-canto/680192

hadi milled ya çok lazım :helpsmilie:
....

---------- saat 09:44 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:42 eklenmişti ----------

foxta zapzup izleyenler bilir orda knickers reklamı vardı hani trafik ışıklarının içindeki adamlar xD atlayıp kavga ediodu çok süper bi parça çalıodu onlar dövüşürken lets go flan geçio şarkıda hiphop bi parça bilen var mı

mandrake155

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
foxta zapzup izleyenler bilir orda knickers reklamı vardı hani trafik ışıklarının içindeki adamlar xD atlayıp kavga ediodu çok süper bi parça çalıodu onlar dövüşürken lets go flan geçio şarkıda hiphop bi parça bilen var mı

army of one - lets roll

---------- saat 14:37 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:36 eklenmişti ----------

http://www.speedyshare.com/files/20227098/Ses_klibi.mp3 bu parçayı arıyorum. Bilen var mı?

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Star Sinama Kulübünün müziği "all my life with you" şarkısının ismini bilen yazsın arkaşlar..

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Rapçi nasıl teşekkür etsem azdır, çaktırma bir bonus işini görür mü? :D

sibelfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Green Card (Yeşil Kart) filminden bir şarkı arıyorum bulamadım. Filmin sonlarında ayrılma sahnesinde çalan şarkı. Müziksiz, sadece parmak şıklamasıyla başlayan bi parça. İlgilenenler için teşekkürler...

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar Wipeout adlı yarışmada Davos Zirvesi adlı bölümde çalan punk tarzı şarkıyı arıyorum. =)

sibelfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Green Card (Yeşil Kart) filminden bir şarkı arıyorum bulamadım. Filmin sonlarında ayrılma sahnesinde çalan şarkı. Müziksiz, sadece parmak şıklamasıyla başlayan bi parça. İlgilenenler için teşekkürler...

Buldum. The Emmous Group Singers - Eyes On The Prize

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bende 2 müziğin adını ve sanatçılarını öğrenmek istiyorum.
1) Hababm sınıfı filminde Body Ekremle Şaban'ın kungfu sahnesindeki müziğin adı ve şarkıcısı.
2) Orta direk şaban filminde kırmızı ışıkta hazır olup yeşilde koştuğu sahnede çalan "la la" şarkısının adı ve şarkıcısı

Bu ikisini bulun müzik adına başka şey istemiyorum :D Ama sahnelerden alınmış müzik istemiyorum :D

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
sagol mai nai videonun sonunda curtain call yaziyo ben onu sarkinin ismi sandıydım cok makbule gecti

LiL' JON

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Parça techno olurda ben bilmemmi :)

Ya bu show tv spor haberlerinde bi ara çalıodu belki hala çalıodur fon müziği biliosan yazabilir misin...

bi de bu şarkının müziğine benzer bi parça var hatta fly tv de çok çalıo takip edenler bilir genelde rihanna ve ne yo nun hate that ı love you dan sonra çıkıo basslı bişi söleen kız ikide bir can me gibi bişi dio YARDIM ET YA:d:helpsmilie:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Öncelikle tüm mesajı büyük harfle yazmak yasak.Bunu bi düzelt istersen.
İlk soruna yardımcı olabilirim ama ikincisi için üzgünüm.

LiL' JON

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tmm sen birincisini yaz o zaman saol yinede...

riggs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar yana yakıla bu şarkıyı arıyorum, hep sağda solda duyuyorum en sonunda telefonumla kaydettim, kayıt kalitesi biraz kötü ama anlaşılamayacak kadar kötü değil :) bilen arkadaşlar ismini paylaşırsa çok sevinirim...

http://www.zshare.net/audio/71425659758f84f8/