Mustafa Ceceli: Ben sadece Rasulullah'ı takip ederim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yıllarca Sezen Aksu’yla çalışan Mustafa Ceceli, “Birini örnek alıyor musunuz” sorusuna, “Ben sadece Resulullah’ı takip ederim” cevabını verdi.

mustafa-ceceli-sadece-rasulullahi-takip-ederim_719936_340_226.jpg

‘Es’ adını verdiği albümüyle büyük beğeni toplayarak bu yıl almadık ödül bırakmayan Mustafa Ceceli önceki akşam Harbiye Açıkhava’da muhteşem bir konser verdi. Binlerce İstanbullu hayranına unutulmaz bir gece yaşatan Mustafa Ceceli, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yıllarca Sezen Aksu’yla çalışan Ceceli, birini örnek alıp almadığı sorulunca, “Kimseyi örnek almıyorum. Ben sadece Resulullah’ı takip ederim” diye cevap verdi.

Bugün

sevdimsadece

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güzel demişte ben b,r şeye takılıyorum arkadaş ben bu sezen aksuyu begenmiyorum yani anlamıyorum bu kadın niye bukadar büyütülüyor belki ben yanlışım ama

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Olur mu ya Sezen Aksu müthiş bir sese sahip ve şarkılarının da her biri birer efsanedir. Bence sende br sıkıntı var.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
sezenin bazı şarkıları güzel , SILA sezeni çoktan geçti :)
ceceli de nasıl konuşması gerektiğini biliyor.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bende hiç sevmem Sezen i fazla abartılıp büyütülmüş gözde.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adamın dibisin be Ceceli...

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyaz Show'da söylediği söz güzeldi.. " Dünyadan giderken yanınıza almayacağınız şeylerle çokta fazla ilgilenmemek lazım.."

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Adaşımı zaten çok severdim.Şimdi bu açıklaması ile dahada bir hoşuma gitti.Helal Olsun Sana Adaşım.:)

sawdent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
biri yuklu miktar para bulur,ugrasir ve sahibini bulup teslim eder.basinda hayret iceren baslikla haber olur,insanlik olmemis vs vs.
ul*n asil parayi sahibine vermezse hayret etmemiz gerekmezmi.
oyle alismis yada alistirilmissiz ki adam normal bi laf ediyor ama hayret icindeyiz.

sevdimsadece

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olur mu ya Sezen Aksu müthiş bir sese sahip ve şarkılarının da her biri birer efsanedir. Bence sende br sıkıntı var.

Vallahi bende sorun vardırda aşagı yorumları okuyunca demekki benden çok var dinlemiyorum begenmiyorum yani büyütülecek ses yok bence

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
biri yuklu miktar para bulur,ugrasir ve sahibini bulup teslim eder.basinda hayret iceren baslikla haber olur,insanlik olmemis vs vs.
ul*n asil parayi sahibine vermezse hayret etmemiz gerekmezmi.
oyle alismis yada alistirilmissiz ki adam normal bi laf ediyor ama hayret icindeyiz.

son derece doğru bir şey söylemişşiniz.

yapılmaması gereken bir şey yaparsın, kimse bir şey demez.
yapman gerekeni yaparsın eleştiren den tut abartana herkes karşına dikilir, herkes bir şey söyler...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Justin Bieber olacak değil ya. :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
[video=youtube;SwUDFwC7S_c]http://www.youtube.com/watch?v=SwUDFwC7S_c[/video]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[video=youtube;7bWUJWzSdvU]http://www.youtube.com/watch?v=7bWUJWzSdvU#at=40[/video]

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ceceli demek boşuna sevilmiyor. Şimdi gözümde 1000 kat daha değerli hale geldi. Rabbim, yar ve yardımcısı olsun, inşAllah.
Bu sözlerden sonra, zaten şarkıları gibi kendisi de gönlümüzün daimi 1 numarasıdır. Allah yolunu açık etsin.

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
mustafa ceceli'yi ben de severim ve ne zaman ismini bir yerde görsel aklıma bu resim geliyor :D

29063690142.jpg