Muslera için dudak uçuklatan teklif!

Katılım
10 Ocak 2012
Mesajlar
7,862
Reaksiyon puanı
31
Puanları
48
[h=2]
ervd8.jpg

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Muslera için İngiltere'den dev talipler var.[/h]Cimbom’un Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera için ‘adı sır gibi saklanan’ bir İngiliz ekibinin 18 milyon Euro’luk resmi teklif yaptığı ve rakamın yukarı çıkabileceği öğrenildi.
G.Saraylı Fernando Muslera için bir İngiliz kulübünden 18 milyon Euro’luk resmi teklif geldiği haberi, Sarı- Kırmızılı camianın kulislerinde konuşulmaya başlandı. HABERTÜRK'de yer alan habere göre, adı geçen kulüpler arasında Premier Ligi’nin 2 güçlü temsilcisi Chelsea ve M.United ön plana çıktı. Muslera’nın ismi daha önce de Ada ekipleriyle anılmış ancak yönetim, Uruguaylı kaleci için resmi teklifin olmadığını bildirilmişti.
DEVLER LİGİ DÜŞÜNDÜRÜYOR
Ancak kulübe yakın kaynaklar, bu kez Muslera için ‘adı sır gibi saklanan’ bir İngiliz kulübünden gelen 18 milyon Euro’luk teklifin masaya yatırıldığını ve rakamın daha da yükseltilmesi için pazarlığa da açık olunduğunu belirtti. Uruguaylı kaleci için gelen teklifin şu an için değerlendirilmeye alınmadığı ve sezon sonunun bekleneceği ifade edildi. Hem teknik heyetin hem de yöneticilerin, takımın Şampiyonlar Ligi’nde en çok ihtiyaç duyduğu sırada, Muslera’yı satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığı belirtildi. Ancak teklifi getiren İngiliz kulübünün, devre arasında Muslera’yı renklerine bağlamakta ısrarcı olduğu ve Uruguay Milli Takımı’nın da kalesini koruduğu için transferin gözdesi olan başarılı file bekçisini almak için tüm imkanlarını seferber ettigi öğrenildi.
KAMPA KATILDILAR
Bu arada Galatasaray’da Fatih Terim’den özel izin alan ve önceki gece kampa katılan yabancı oyunculardan Felipe Melo ile Fernando Muslera, dün sabah performans uzmanı Scott Piri tarafından özel olarak çalıştırıldı.

Haber Kaynağı:
 

Şehzade~

Profesör
Katılım
9 Nisan 2012
Mesajlar
3,742
Reaksiyon puanı
1
Puanları
38
Muslera'dan iyisini mi bulacağız?
Bütçesi zaten belli Galatasaray'ın.
İnşallah Fatih Terim ve yönetim bir yanlış yapmaz.
 

gs_kadir

Profesör
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
'Adı sır gibi saklanan'...He canım he.Haber kaynağını açmadan bildim yalnız :D
 

Marcelo

Asistan
Katılım
8 Kasım 2011
Mesajlar
186
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Şampiyonlar Liginde son 16'dayız. Muslera'yı satmak şu an için olacak en son şeylerden biri. Ama sezon sonu Onur Kıvrak alınıp yabancı sınırı için alternatif olabilir.
 

michuozawa

Guru
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,604
Reaksiyon puanı
493
Puanları
83
Onur Kıvrak galatasaray'a gelmez :D
ikincisi sanmıyorum ki o kadar abartı bir teklif gelsin.
son olarak muzdarip galatasaray sonunda bir kaleci bulmuşken satarak taraftarı karşısına almaz.
hala yalan haberler yapıyorlar ya satmak için şu haberleri yazık ya :D
 

Jason Brody

Asistan
Katılım
25 Aralık 2012
Mesajlar
198
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Muslera kalmalı uzun süre bence yaptığı kurtarışlarla bize daha çok para kazandırır emin olun bidaha Zapata faciası görmek istemiyorum arkadaş . Top orta sahayı geçince gol olcak diye korkuyorduk yani .
 
Üst