Muslera 1 ay yok!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'a konuk olacak Galatasaray maçın hazırlıklarını sürdürürken Muslera'dan kötü haber geldi. Ayak parmağında kırık bulunan başarılı eldiven 1 ay sahalardan uzak kalacak. Sakatlığı süren Wesley Sneijder ise Danimarka'da forma giyemeyecek.

m6_5YXGO.jpg

Muslera'dan kötü haber!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. haftasında 5 Kasım Salı günü deplasmanda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken sarı-kırmızılılara Muslera'dan kötü haber geldi

Ayak parmağında kırık bulunan ve özel bir athel yapılan Fernando Muslera'nın salonda çalıştı ancak Uruguaylı eldivenin 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Muslera böylece kritik Kopenhag ve Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Torku Konyaspor maçına çıktı ancak sahada sadece 9 dakika kalabilen Wesley Sneijder, sağ üst arka adalesinde zorlanma bulunan Hollandalı futbolcunun Kopenhag kadrosunda yer alamayacak.

Öte yandan sakatlıkları süren kaleci Ufuk Ceylan ile Gökhan Zan'ın bireysel çalışma yaptığı vurgulandı. Sakatlıkları bulunan Hakan Balta ile Aurelien Chedjou'nun ise tedavilerinin ardından salon ve sahada çalıştığı belirtildi.

Kopenhag maçı hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamlayan sarı-kırmızılılar, yarın sabah Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a gidecek.

NTV Spor

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
iyi tarafından bakalım ligde bir yabancı fazla süreriz sahaya, ama inş kısa sürede döner dönünce kaldığı yerden devam eder.

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
muslera bizim için büyük bir kayıp.. kötü bir zamanda sakatlandı..#

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kopenhag maçında da çok aradım bulamadım.Buradan Muzleraya büyük geçmiş olsun diyorum.Fener maçı öncesi sıkıntılı bir durum.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Ben bir fenerli olarak derbiye kadar iyileşmesini isterdim çünkü ozaman derbinin tadı çıkmıyor.