Hoş geldin aramızamurmillo dedi ki:bilenler bilir, tanıyan tanımayan herkese selalar, uzun zamandır takip ediyorum ancak forumda aktif omak şimdi nasip oldu hadi hayırlısı.

Moderatörlerimiz sağ olsun forumun seviyesi hiçbir zaman düşmüyor. Memnun kalacağından eminimmurmillo dedi ki:hoşbulduk, genelde doctus'tayım, umarım oradaki saygı ve samimiyet dolu ortamı burda da bulurum.

pesimist dedi ki:Torpilin var mı?..
hoşgeldin..

seni torpilli senipesimist dedi ki:Torpilin var mı?..
hoşgeldin..

elektr10 dedi ki:Oooo hoşgeldin ubuntu fanatiği ;D
Oldukça da hızlı gelmişsin gün başına 28 mesajın var hadi hayırlısı

Baştan söyleyeyim burda pardus hakimiyeti var.Bu hakimiyeti tersine çevirmek için sen de beni ubuntu için görevlendirebilirsin.Emir ve görüşlerinize hazırım komutanım ;Dmurmillo dedi ki:elektr10 dedi ki:Oooo hoşgeldin ubuntu fanatiği ;D
Oldukça da hızlı gelmişsin gün başına 28 mesajın var hadi hayırlısı
saol dostum, seni de burda görmek çok güzel, SDN'ye ubuntu yaymak üzere görevlendirildim, "kanonikıl" tarafından
chimera dedi ki:Aramıza hoşgeldin.
pesimist dedi ki:Bulsam da kaşla göz arasında yok ederim merak etme

o zaman hoşgeldin adaşmurmillo dedi ki:saolasın, bu arada adının ilk kısmıyla adaşız
alp
alperveli dedi ki:o zaman hoşgeldin adaşmurmillo dedi ki:saolasın, bu arada adının ilk kısmıyla adaşız
alp

murmillo dedi ki:alperveli dedi ki:o zaman hoşgeldin adaşmurmillo dedi ki:saolasın, bu arada adının ilk kısmıyla adaşız
alp
hoşbulduk adaş

patrick dedi ki:murmillo dedi ki:alperveli dedi ki:o zaman hoşgeldin adaşmurmillo dedi ki:saolasın, bu arada adının ilk kısmıyla adaşız
alp
hoşbulduk adaş
senin nickinin ilk harfiyle benim ilk ismimin ilk harfi de aynı.. adaşız dimi :*
hoşgeldin aramıza