Hoş geldin aramızamurmillo dedi ki:bilenler bilir, tanıyan tanımayan herkese selalar, uzun zamandır takip ediyorum ancak forumda aktif omak şimdi nasip oldu hadi hayırlısı.![]()
Moderatörlerimiz sağ olsun forumun seviyesi hiçbir zaman düşmüyor. Memnun kalacağından eminimmurmillo dedi ki:hoşbulduk, genelde doctus'tayım, umarım oradaki saygı ve samimiyet dolu ortamı burda da bulurum.![]()
pesimist dedi ki:Torpilin var mı?..![]()
hoşgeldin..
seni torpilli senipesimist dedi ki:Torpilin var mı?..![]()
hoşgeldin..
elektr10 dedi ki:Oooo hoşgeldin ubuntu fanatiği ;D
Oldukça da hızlı gelmişsin gün başına 28 mesajın var hadi hayırlısı![]()
Baştan söyleyeyim burda pardus hakimiyeti var.Bu hakimiyeti tersine çevirmek için sen de beni ubuntu için görevlendirebilirsin.Emir ve görüşlerinize hazırım komutanım ;Dmurmillo dedi ki:elektr10 dedi ki:Oooo hoşgeldin ubuntu fanatiği ;D
Oldukça da hızlı gelmişsin gün başına 28 mesajın var hadi hayırlısı![]()
saol dostum, seni de burda görmek çok güzel, SDN'ye ubuntu yaymak üzere görevlendirildim, "kanonikıl" tarafından![]()
chimera dedi ki:Aramıza hoşgeldin.
pesimist dedi ki:Bulsam da kaşla göz arasında yok ederim merak etme![]()
o zaman hoşgeldin adaşmurmillo dedi ki:saolasın, bu arada adının ilk kısmıyla adaşız![]()
alp![]()
alperveli dedi ki:o zaman hoşgeldin adaşmurmillo dedi ki:saolasın, bu arada adının ilk kısmıyla adaşız![]()
alp![]()
murmillo dedi ki:alperveli dedi ki:o zaman hoşgeldin adaşmurmillo dedi ki:saolasın, bu arada adının ilk kısmıyla adaşız![]()
alp![]()
hoşbulduk adaş![]()
patrick dedi ki:murmillo dedi ki:alperveli dedi ki:o zaman hoşgeldin adaşmurmillo dedi ki:saolasın, bu arada adının ilk kısmıyla adaşız![]()
alp![]()
hoşbulduk adaş![]()
senin nickinin ilk harfiyle benim ilk ismimin ilk harfi de aynı.. adaşız dimi :*
hoşgeldin aramıza![]()