Murat Soner'den Yine Bomba Sözler

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Bu adam ne zaman video çekse sürekli doğru yerlere değiniyor. Bu videosunda ise Kanal D'de gösterime başlayan Camdaki Kız dizisi hakkında..

İzledikten sonra yorumlarınızı merak ediyorum..
Ne yalan söyliyim eski diziler özlendi..Bu tarz dizilerden 1000 tane olsun akasya durağına değişmem.Murat Sonerinde eleştirisini beğendim.

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,298
Ne yalan söyliyim eski diziler özlendi..Bu tarz dizilerden 1000 tane olsun akasya durağına değişmem.Murat Sonerinde eleştirisini beğendim.
Herkes farkındadır ama yeni çıkan dizilerden hiçbiri eğlence odaklı değil hepsi drama şiddet cinayet kan ağırlıklı. :(

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Herkes farkındadır ama yeni çıkan dizilerden hiçbiri eğlence odaklı değil hepsi drama şiddet cinayet kan ağırlıklı. :(
Eee hepsi aşk falan mı olsun tür çeşitliliği bu yüzden var insanlar bir tür seçip onu izlesin diye ve izleyeceğim ALLAHIN izniyle bilgisayara geçeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu adam ne zaman video çekse sürekli doğru yerlere değiniyor. Bu videosunda ise Kanal D'de gösterime başlayan Camdaki Kız dizisi hakkında..

İzledikten sonra yorumlarınızı merak ediyorum..
Yav murat soner iyi yapmış haklı da adam konuşurken ben genelde bir tebessüm ediyorum

Son düzenleme:

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,298
Eee hepsi aşk falan mı olsun tür çeşitliliği bu yüzden var insanlar bir tür seçip onu izlesin diye ve izleyeceğim ALLAHIN izniyle bilgisayara geçeyim
Hani nerede komedi filmi nerede "gençlik" dizileri öyle aşk holding yasak ilişki demiyorum adam gibi ailen ile izleyebileceğin filmleri diyorum. Piyasa da yoklar artık varsa da aklıma gelmiyor...

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Eski diziler gibi güzel dizi yok gerçekten. Yeni komedi yapmaya zorlayan diziler var ama hepsini izlerken uykum geliyor. Çok sıkıcılar. Mesela TRT 1'de olanlar.
Cennet Mahallesi falan ne güzeldi. Şimdikilere bakıyorum hep boş. Boşuna para harcıyorlar o dizilere.
Zaten çoğunluğu insanı sıkan ve üzen diziler. Zaten korona ve Türkiye ekonomik sıkıntıdan milletin morali bozuk. Bir de iyi bir şeymiş gibi drama dizileri yapıyorlar.
Türk filmleri de öyle. Mesela Hababam Sınıfı Yeniden adlı saçma şey, orijinal Hababam Sınıfının Çin malı versiyonu gibi çöp.

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Hani nerede komedi filmi nerede "gençlik" dizileri öyle aşk holding yasak ilişki demiyorum adam gibi ailen ile izleyebileceğin filmleri diyorum. Piyasa da yoklar artık varsa da aklıma gelmiyor...
Benim devamlı izlediğim dizi var çukur zevkler tartışılmaz

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,046
Türkiye de dizi pyasasını alper çağların börü 2039 u değiştireck ümitliyim bn ekibi çok iyi işler yapıyor insallah ondan sonra bu dizilere gerek klmaz

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
@TheLastWarrior, Umarım düzeltirler Türkiye'deki dizi piyasasını. Artık adam akıllı seyredilecek dizilere ihtiyacımız var. Eğer olmayacaksa televizyon boşuna duruyor. Çöpe atarım daha iyi, hiç çalışmayacaksa. Bir kaç yıldır artık televizyona bakmıyorum. Nedeni doğru düzgün dizi veya film olmadığından.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,046
@TheLastWarrior, Umarım düzeltirler Türkiye'deki dizi piyasasını. Artık adam akıllı seyredilecek dizilere ihtiyacımız var. Eğer olmayacaksa televizyon boşuna duruyor. Çöpe atarım daha iyi, hiç çalışmayacaksa. Bir kaç yıldır artık televizyona bakmıyorum. Nedeni doğru düzgün dizi veya film olmadığından.
Aynı fikirdeyim tvyi acıyorum hiç bişe yok her yerde aşk, dram adam akıllı dizi yok süreler 2.5 saat sürüyor minimum 1 saat olması gerekiyor ve herhafta cekilmek yerine sezonluk çekilmeli atıyorum 20 bölüm sezonluk çekip montajı efektlerine iyice zaman ayırılmalı boş dizilerden bıkmadılar yaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaptıkları işler güzelmiş sevdim
Hocam dağ serisinin yapımcısı Alper Çağlar izlediyseniz dağ serisini ve börü dizilerini kaiteli işler yapmaya çalışıyorlar

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
@TheLastWarrior, Evet dediklerinizin hepsi doğru. Bir de konuları da aynı şimdiki dizilerin. Artık farklı konularda güzel diziler görmek istiyorum. Aksiyon falan gibi. Ama doğru düzgün bir şey yapsınlar. Akıncı denilen berbat şey gibi değil.
Bir de tekrar uğraşılmış ve güzel komedi dizileri de olsa keşke. Komik olmayan dizileri bir daha görmek istemiyorum.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,046
@TheLastWarrior, Evet dediklerinizin hepsi doğru. Bir de konuları da aynı. Artık farklı konularda güzel diziler görmek istiyorum. Aksiyon falan gibi. Ama doğru düzgün bir şey yapsınlar. Akıncı denilen berbat şey gibi değil.
Bir de tekrar uğraşılmış ve güzel komedi dizileri de olsa keşke. Komik olmayan dizileri bir daha görmek istemiyorum.
Bizimkilerin aksiyonu tekerlek içinde kayıp adam vurmaya calısmak 10 metreden birbirine sıkıp kimsenin ölmemesi aksiyon dedinmi mafya geliyor direk akla murat soner yüzde yüz haklı diziler konusunda