- Reaksiyon puanı
- 4,722
Tanıdığım hatta tanıdmadığım tüm forumdaşlarım hepsi çok kıymetli hiçbiri ayrılmamalı ?
Allah Allah, hocam sıkıntı nedir foruma zararı mı dokundu bu üyenin?Ne diye şu adamın konusunu kapatmıyorsunuz?
Allah Allah, hocam sıkıntı nedir foruma zararı mı dokundu bu üyenin?
![]()
murad_dördüncü isimli kullanıcının özel mesaj yoluyla tacizi
Arkadaşlar bir evlilik konusundan yürüyen tartışma sonucunda murad_dördüncü isimli forum üyesi, konudaki hakaretlerini bir üst boyuta taşımış, bana ve Rchive isimli forum üyesine siber zorbalıkta, hakarette ve tacizde bulunmuştur. https://hizliresim.com/UTVXin Kişi hakkında CİMER'e şikayette...forum.shiftdelete.net
Cidden şaşırdım gergin bir anında olmuş olabilir mi bu yaşananlar, arkadaşlar zira herkesin derdi sıkıntısı var.bir kişinin ailesine büyük hakaret etmiş hemde ailevi değerlere küfür yiyenin kanıtıda var.
Yanılmıyorsam 27-28 yaşlarındaydı.Kac yasindaydi bu uye?
Hakarete uğrayan arkadaş cimere şikayette bulunmuş, konuya seslerini atmıştı.Yanılmıyorsam 27-28 yaşlarındaydı.
kötü biri olduğunu sanmıyorum, kim sıkıntı yaşadıysa helalleşsin herşey düzelsin derim ?
zira şu yalan dünyada kimse kimseyle ayrı düşmemeli.
Hakarete ugrayan diger uye de sikayet ettiyse gecmis olsun, kendisi 18 yasindan kucuktu; hakaret eden 27-28 yasindaymis.Hakarete uğrayan arkadaş cimere şikayette bulunmuş, konuya seslerini atmıştı.
Hakarete uğrayan şikayet etmiş zaten.Hakarete ugrayan diger uye de sikayet ettiyse gecmis olsun, kendisi 18 yasindan kucuktu; hakaret eden 27-28 yasindaymis.
Gergin olması veya sıkıntısının olması hiçbir şey değiştirmiyor.Cidden şaşırdım gergin bir anında olmuş olabilir mi bu yaşananlar, arkadaşlar zira herkesin derdi sıkıntısı var.
2 kisiye hakaret etti, bir tanesi 18 yasindan kucuk. Cimer'e sikayet eden digeri.Hakarete uğrayan şikayet etmiş zaten.
Ne diyim hocam diyecek birşeyim yok ? keşke yaşanmasaymışGergin olması veya sıkıntısının olması hiçbir şey değiştirmiyor.