Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
5b73f6ae7af5072240c6d57a.jpg

Sürpriz bir şekilde ilişkilerini noktalama kararı alan Murat Boz ve Aslı Enver, şaşırtıcı iddialarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son iddiaya göre; bir aydır barışma mücadelesi veren Murat Boz, Aslı Enver'e evlilik teklifinde bulundu. Peki, söylentiler doğru mu, Murat Boz ve Aslı Enver evleniyor mu?
Ayrılmalarına rağmen isimleri birlikte anılmaya devam eden Murat Boz ve Aslı Enver cephesinden gelen son iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Nisan ayında 2, 5 yıl süren ilişkilerini sonlandıran çiftin barıştığı, hatta evlenecekleri iddia edildi. Murat Boz’dan gelen bu sürpriz teklif karşısında çok şaşıran Aslı Enver’in teklife soğuk bakmadığı ancak bir süre için düşünmek istediği iddia edildi. Yaklaşık dört ay ayrılığa dayanabilen çiftin barışmasında ki en büyük etkenin ise Murat Boz’un annesi Nedret Boz olduğu konuşulan konular arasında.

AÇIKLAMA YAPTILAR MI?

Bir süredir magazin kulislerinin en çok konuşulan isimlerinden olan Murat Boz ve Aslı Enver’den ne barışma ne de evlilik söylentilerine henüz bir yanıt vermedi.


Kaynak: Hürriyet
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,118
Puanları
113
Allah (C.C) bir yastıkta kocatsın sağlıkla mutluluklar versin...
parmaklara alyans takmak şart değil önemli olan mutlu olmaları.
 
Üst