Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yeni filmin öyküsü Brendan Fraser ve Maria Bello’nun oynadığı iki temel karakter ve artık büyümüş olan oğulları çevresinde gelişiyor. Yeni filmde 10 yıl sonrası konu edildiği için, Fraser ve Bello’nun karakterlerinin oğulları 20 yaş civarında yetişkin bir delikanlı.

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (Trailer) - Video

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Ek bilgi: Film sinemalara Türkçe seslendirmeli girmiştir :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,144
Hiç sevemedim bu filmlerin hiçbirini

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Evet ama ben dublajın filmleri katlettiğini düşündüğüm için altyazılı izledim gayet güzeldi tavsiye ederim herkese :)

Bazı yerlerde zaten sesleri tam olarak uyduramadıkları için orjinal sesleri ile vermişler. Seslendirmesi fena değildi ama orjinal dilinden vaz geçmemek lazım :)

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bazı yerlerde zaten sesleri tam olarak uyduramadıkları için orjinal sesleri ile vermişler. Seslendirmesi fena değildi ama orjinal dilinden vaz geçmemek lazım :)

Malatyada iki salon ayarlamışlardı biri dublajlı gösterim diğeri altyazılı dublajlı salon doluydu ama altyazılı salonda az insan vardı bende altyazılı salona girdim herzamanki gibi

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Dün izledim Maçka G-Mall'da. İyilerin kazanması konusunda Batman'deki gibi biraz taviz verilse artık harika olacak derim :D

Efektler ve sahneler oldukça başarılı idi.

Yeniden "Çocuklarımın anası neden bir Çinli olmasın?" diye iç geçirmedim değil

:smartass:

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Son kısımda mumyalar peru'da ortaya çıktı diyorda yeni bir mumya filmi her an gelebilir. Bu arada Jet Li her zamanki gibi iyiydi :) Bu arada gözlerimiz Rachel Weisz aradı

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Rachel fazlasıyla yokluğunu hissettirdi. O alık alık bakan kocaman gözlerin yerini cin gibi bi hatun almıştı. Hoştu fakat Rachel karakterine ben uyduramadım. Yine de Brendan Fraser götürdü diyebilirim tüm filmi.

---------spoiler---------
Jet Li diye gittik, filmin bir başında bir sonunda göründü. Hüsrana uğradık o açıdan.
---------spoiler---------

Velhasıl, Dark Knight yerine tercih edilmez belki ama, yine de çok başarılı bir yapım olmuş. Türünün sevenleri kaçırmasın. :P

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Dün izledim Maçka G-Mall'da. İyilerin kazanması konusunda Batman'deki gibi biraz taviz verilse artık harika olacak derim :D

Efektler ve sahneler oldukça başarılı idi.

Yeniden "Çocuklarımın anası neden bir Çinli olmasın?" diye iç geçirmedim değil

:smartass:

Ne tesadüf bende Maçka G-Mall'da izledim:happy:
adrenalin yüklü bir filmdi :icon_: demek neden çinli değil hııı