ozerxcom
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 14

MPC-HC x86
MPC-HC x64
MPC-BE x86
MPC-BE x64
SMPlayer x86
SMPlayer x64
Potplayer x86
Potplayer x64
VLC VideoLan x64
Bulut Klasörüm Yandex
İçerisindeki Player sürümleri günlük, haftalık güncellenir. Güncel player sürümlerini bu konuyu sürekli takip ederek indirebilirsiniz. Ayarlar tamamen bana aittir. En iyi görüntü ve stabiliteye önem verdim. Daha önceki seneler çok isteyen oldu. Kısmet bugüneymiş. Ses sistemi 5+1 ' e ayarlanmış.
Arayüzler en sade ve küçültülmüş olarak ayarlanmış.
Ha bu arada son oynatılan listesi benim izlediğim videolardır. Sizde de görünür ise espri konusu yapmayın

Güncel Playerlar ve ayarlarım dışında sizlere tema arşivlerimide paylaşıyorum. Kısaca Multimedia klasörümü.
Programları kurun. Klasör içinde Güncellemesi var ise onuda yükleyin. Sonra ayar dosyaların çift tıklayın tamamdır. Potplayerda ayarlarıda yükledikten sonra tema değişmez ise elle,
Skin>Black_Space_en seçebilirsiniz. Pot playerda ilerleme çubuğunda Videoları önizleme yapabilecek şekilde ayarlanmıştır.
Bu şekilde mause'u ilerleme çubuğunun üzerine getirirseniz youtube tarzı bir önizleme ile karşılaşacaksınız,

Kendi ayarlarınızıda yedekleyin. Sonra efendim senin yüzünden böyle oldu şöyle oldu ile gelmeyin.
Buyrun link,
http://yadi.sk/d/1eS_PzPICR63h
"Özellikle ingilizcesi veya program bilgisi olmayan kişiler için"
@ÖzerAyaz