Multi Üyelik Saçmalığı! (Yöneticiler Okuyun Lütfen)

Antibiyotiq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Foruma gireyim dedim bir baktım ki multi üyelikten banlanmışım :S Forumdaki nıckım "Jacques.wm" di.Gerekçe ise ;

"XuBi-Jacques.wm" multi üyelikten ban.Xubi benım sınıf arkadaşım nerden multi üyelik kanısına vardılar anlayamadım.İp'lerden bi anlaşıldı? Aynı internet kafeden girebildiğimizi yönetim düşünemedimi.Hem multi üyelik olsada ne sorunu olucak? Burası bir ticaret forumu değilki insanlar 2 uyelık acıp dolandırıcılık yapsınlar.Lütfen biraz gerçekçi olun.Boşu boşuna insanları banlayan bir yönetim var (kendi fikrim).Yada neden banlandıgımızı kanıtlayarak anlatsınlar.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Aynı internet kafeden girince ipler aynı mı oluyor?

Antibiyotiq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pek bilgim yok.fakat aynı modem kullandıklarına gore aynı bağlantı sanırım ipler aynıdır.Ama konu bu değil konu benım sebebsizce banlanmam :o

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
belki aynı ip den açtılar üyeliği, ip ye bakılarak iş mi yapılır

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
modem bir tane olduğu için internet kafede aynı ip üzerinden çıkar tüm pc ler ama sanırım birde mac adreslere bakıyorlar.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
İkinci üyelik açan direk banlanıyor mu? Ben anlamadım...

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Burası bir ticaret forumu değilki insanlar 2 uyelık acıp dolandırıcılık yapsınlar

Öyle ama burada bazı zamanlar ödüllü anket yarışması oluyor.Bazılarıda uyanıklık yapıp 2-3 tane üyelik açıyor ve her üyelikle anketi cevaplıyor.

Senin banlanman hakkında da yöneticilerden bir cevap gelir umarım...

Antibiyotiq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birde aynı bilgisayardan kayıt olmadık.Ben kendı kişisel bilgisayarımdan oda kendı bilgisayarından

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Arkadaşın ya sana misafirliğe geldiğinde yada sen ona gittiğinde demekki aynı bilgisayardan girdiniz.İp lerde aynı olduğu için banlandın.Aklıma bundan başka birşey gelmiyor..

Antibiyotiq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben internet kafeden girdiğimiz için bunun oldugunu düşünüyorum.

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eski üyelerden 2.hesap açan çok var.Herkeste biliyor kimin ne olduğunu ama yönetim kızmıyor.Yani birazda mesaj sayısına bakıyor sanki bu iş.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
bende dayımla aynı pc'yi kullanıyodum diye nerdeyse banlanacaktım allahtan kötü adam(sayın modum pesimist)bana bi iyilik yapıp durumu sordu yoksa gimiş by efsane

aklıma gelmişken kötü adama teşekkürler:biggrin:

Antibiyotiq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hala cevap gelmeid :) en azından banlar kalksın.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu iki üyelikten de illegal paylaşımlar gelmişti.

Hatta çok iyi hatırlıyorum XuBi bu nedenle olsa gerek banlandıktan sonra hemen diğer hesap olan Jacques.wm'den de bir illegal paylaşım gelmişti.

Paylaşımlarınıza dikkat edin derim...

Antibiyotiq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu paylaşımların benım tarafımdan gelemdiğini belirtmek isterim.Fakat ban sebebı multi üyeliktir diye yazıyor.İllegal bi paylaşım yapıldıysa zaten haklısınız fakat Xubi nin arkadaşım oldugunu belirttim şifrem onda yani.Sanırım onun yüzünden bizde gittik :)

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
illegal paylaşım yapmışsın ondan sonra bi üyelik daha açıp onunla girmişsin Ip aynı olunca onuda multi diye banlamışlar bu kadar basit sen paylaşmış olmayabilirsin ama arkadaşın şifreni biliyorsa o paylaşmıştır kimse suçsuz yere banlanmaz :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bu paylaşımların benım tarafımdan gelemdiğini belirtmek isterim.Fakat ban sebebı multi üyeliktir diye yazıyor.İllegal bi paylaşım yapıldıysa zaten haklısınız fakat Xubi nin arkadaşım oldugunu belirttim şifrem onda yani.Sanırım onun yüzünden bizde gittik :)
Kardeşim yeme bizi yaa adam şifresi arkadaşına verecekte fln filan mesajlarından anladım ben senin multi üyelikten gittiğini ki modlar anlamasın