- Reaksiyon puanı
- 6,930
Güzel saçmalamışsın.Özel mesaj kutunu kontrol et.
Güzel saçmalamışsın.Özel mesaj kutunu kontrol et.
Kurallara aykırıHem bi kişinin multisi fark edilmese ne olacak ki, bi zarar gelmiyor bize sonuçta.
Hayır haklıyım en azındanGüzel saçmalamışsın.
Karşıya gidebilirArkadaşlar çoluk çocuk girmesin fln diyosunuz da, kimse anasının karnında 18 yaşında doğmadı ?
Ayrıca özelden bir şeyler yazıyorsun. Benim banlama yetkim yok.
Neden kızgın emojisicattınız gördünüz orada ne döndüğünüBen buranın samsung membersa dönüşmesini istemiyorum.
Nereden çıktı bu şimdi?Yalnız profilinde yaşın 23 yazıyor ve 2012'de burada hesabın olduğunu söylemiştin, ilk hesap açtığında 14 yaşında mıydın?
Şahsen bu kişinin 23 yaşında olduğunu düşünmüyorum.Yalnız profilinde yaşın 23 yazıyor ve 2012'de burada hesabın olduğunu söylemiştin, ilk hesap açtığında 14 yaşında mıydın?
Sende Telefon Numarası olmadığı için çocuğu bir beyin yoksunu yerine koyuyorsun.Velet o zaman berke velet diyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden kızgın emojisicattınız gördünüz orada ne döndüğünü
Bot tarafından açılan hesapları görebilirsinizSana zaten Xenforo sistemine yüzde yüz yakalanırsın demedim. Ben de geçerim. Çok da zor bir şey değil.
Ayrıca multi hesapların sana doğrudan zararı olmuyor ki.
Hem de birkaç kişi yüzünden numara onayı gibi saçma bir şey gelemez. Aktiflik daha da düşecektir. Saçma bir öneri yapmışsınız.
Forum için yararlı olacak daha mantıklı öneriler ile gelin.
Nereden çıktı bu şimdi?
Sen de anime koymuşsun.Velet o zaman berke velet diyorsun.
Aynen aynen öyle öyle 9 yaşındayımŞahsen bu kişinin 23 yaşında olduğunu düşünmüyorum.
Evet anime izliyorum gayet güzeller sen hangi animeleri izliyorsunSen de anime koymuşsun.![]()
Bot hesap derken yandex vs diyen botlardan mı bahsediyorsun merak ettim?Bot tarafından açılan hesapları görebilirsiniz
Kapatılmadı mı konu nası ?SDN forumda alt üstü kaç kişi var ki en büyük lafı fazla abartılmış şimdi eleştirdim diye ban yersem F
Kör olmuşum içerik ekibi? Pardon peki hangi animeleri izledin izliyorsunAyrıca özelden bir şeyler yazıyorsun. Benim banlama yetkim yok.
Hayır konu sahibinin konunun kilidini açma yetkisi var.Kapatılmadı mı konu nası ?
Konu amacı dışına çıktığına göre açtığım kilidi tekrar basayımKör olmuşum içerik ekibi? Pardon peki hangi animeleri izledin izliyorsun
Öyle mi. Aç bakalımHayır konu sahibinin konunun kilidini açma yetkisi var.