Muhteşem Yüzyıl'da Bomba Ayrılık !

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
MUHTEŞEM YÜZYIL'DA BOMBA AYRILIK! HANGİ İSİM DİZİYE VEDA EDECEK?

Meryem Uzerli'den sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinden bir önemli isim daha ayrılıyor.

eee_e2aca.jpg

Muhteşem Yüzyıl’da Malkoçoğlu’nu canlandıran Burak Özçivit dizinin yeni sezonunda yer almayacağını açıkladı. Habertürk’ün haberine göre Özçivit, Muhteşem Yüzyıl’ın yapımcısı Timur Savcı’nın yeni sezondaki iddialı projesi 41 adlı dizide rol alacağı için Malkoçoğlu rolüne veda etti. Yakışıklı oyuncu geçen sezon diziden ayrılmış ancak 41 dizisinin çekimi ertelenince Malkoçoğlu olarak Muhteşem Yüzyıl’a geri dönmüştü.

i.php

Kaynak

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
bu diziden artık hayır çıkmaz zaten 1 bölümünü bile izlemedım

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
oyuncular toptan ayrılsada artık şu dizinin gereksiz reklam haberlerinden kurtulsak.
Nereyi açsam mutteşem yüzyıl haberi.
Başka haber kalmamış gibi.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
1 bölümünü bile izlemeden hayır çıkmayacağını anladıysan helal olsun ne diyelim.

kalitesiz filmler izlemem ben Kanuni sultan süleymanı abaza gibi gösterdiğine kanaat getirdim fragmanından sürekli kadınlarla ilişki içerisinde olan haremden çıkmayan

Tarih bölümünde okuyan arkadaşıma sordum gerçekten böylemiydi diye hyr dedi :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kalitesiz filmler izlemem ben Kanuni sultan süleymanı abaza gibi gösterdiğine kanaat getirdim fragmanından sürekli kadınlarla ilişki içerisinde olan haremden çıkmayan

Tarih bölümünde okuyan arkadaşıma sordum gerçekten böylemiydi diye hyr dedi :)

tarih bölümünde okuyan arkadaşın 3,14-3,14'ünü mü tutmuş nerden biliyormuş?:mrgreen: