Muhteşem Yüzyıl'a Yeni Transfer

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
"Muhteşem Yüzyıl yayından kalkacak mı, kalkmayacak mı?" tartışmaları sürerken diziye bomba bir transfer gerçekleştirildi. İşte o isim...

muhtesem-1188822-350x178.jpg

Geçen sezon başrolünü Hakan Yılmaz ile paylaştığı "Yahşi Cazibe" dizisinin final bölümünde oynamadığı için eleştiri oklarına hedef olan Aslıhan Gürbüz, sürpriz bir rolle ekrana dönüyor.

Gürbüz 3 yıldır gündemden düşmeyen "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin kadrosuna katıldı. Dizinin yapım şirketi bir süredir Kanuni Sultan Süleyman'ın kız kardeşi Şah Sultan rolü için oyuncu arıyordu. Çok sayıda oyuncu ile görüşen şirket sonunda Aslıhan Gürbüz'de karar kıldı. dizi ekibi şimdi de Gürbüz'ün kız kardeşi Esmahan Sultan karakteri için ona benzeyen güzel bir oyuncu daha arıyor.

KAYNAK

Yorumum: Bence dizinin kadrosu hala eksik.. Böyle görkemli bi yapıma Banu Alkan, Nuri Alço ve Coşkun gibi değerli oyuncularımızda katılmalı..

reyes123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
''Yorumum: Bence dizinin kadrosu hala eksik.. Böyle görkemli bi yapıma Banu Alkan, Nuri Alço ve Coşkun gibi değerli oyuncularımızda katılmalı..'' aynen katılıyorum:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
SDN ekibi olarak bu kadroda bizde yer almak isteriz.

Reaksiyon puanı
10,315
ben bu diziyi pek izleyemedim, ama merak ediyorum, bu dizide mimar sinan var mı acaba?
aslında saçma sapan hayali kurgular yerine mimar sinan'ın kanuni'nin kızı mihrimah sultana olan dillere destan aşkını, onun için yaptığı biri anadolu tarafında, biri edirnekapıda olan iki ayrı mihrimah sultan camiinin hikayesini işleseler yeter de artar bile.

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ben bu diziyi pek izleyemedim, ama merak ediyorum, bu dizide mimar sinan var mı acaba?
aslında saçma sapan hayali kurgular yerine mimar sinan'ın kanuni'nin kızı mihrimah sultana olan dillere destan aşkını, onun için yaptığı biri anadolu tarafında, biri edirnekapıda olan iki ayrı mihrimah sultan camiinin hikayesini işleseler yeter de artar bile.
az kaldı bir kaç bölüm sonra işlerler onu da mimar sinanın adı geçmeye başladı çünkü:)

Reaksiyon puanı
10,315
az kaldı bir kaç bölüm sonra işlerler onu da mimar sinanın adı geçmeye başladı çünkü:)

önemli bir figür olan şeyhülislam ebussuud efendi karakteri için yaptıkları tuncel kurtiz seçimi harikaydı ve yerindeydi.
ama en az kanuni kadar önemli bir yere sahip (dizi açısından) olan mimar sinan gibi bir figür için kimi oynatacaklarını merak ediyorum.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Dizi son 1-2 bölüm baktım eleştrileri dikkate almış. Özellikle başbakanın Ferit Şahenke uyarıları sonrasında artık Hürrem başka erkeklerin yanındayken başı örtüyor/paravan arkasından konuşuyor, cinsel öğeler epey azalmış, hatta hürrem namaz kıldıydı kanuni iyileşsin diye.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Yani izlenebilecek duruma gelmiş mi?. Ama ben yinede izlemem Halit Ergenci sevmiyorum..

Reaksiyon puanı
10,315
Dizi son 1-2 bölüm baktım eleştrileri dikkate almış. Özellikle başbakanın Ferit Şahenke uyarıları sonrasında artık Hürrem başka erkeklerin yanındayken başı örtüyor/paravan arkasından konuşuyor, cinsel öğeler epey azalmış, hatta hürrem namaz kıldıydı kanuni iyileşsin diye.

hidayete mi ermişler ne?!:laugh:

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Dizi dizi değilki mazallah Aşku Memnu'nun Osmanlı da yaşanmış versiyonu... Bunu tarihi bir dizi mantığıyla izleyenin aklında şüphe ederim.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
başbakanın çıkışlarından sonra dizinin son 1-2 bölümünde düzeltme yapmışlar dekolte filan epey azaltmışlar.