Muhteşem Yüzyıl 22 ülkede gösterilecek

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
6 aydır pek çok fuara katılan Show TV'nin iddialı dizisi Muhteşem Yüzyıl, 22 ülkeye satıldı.

hurrem_ve_bebegi_olmekten_kurtuldu_tikla_izle.jpg

Cannes'da dünya film ve televizyon endüstrisi ile buluşan Türk dizileri, başta Ortadoğu ve Balkanlar olmak üzere, Kuzey Afrika, Vietnam, Malezya, Endonezya ve Singapur'a kadar pek çok dünya ülkesiyle satış için ön görüşme yaptı.
MUHTEŞEM YÜZYIL VE KURTLAR VADİSİ İLGİ ODAĞI OLDU

Türk yapımcıları ve televizyonları MIPCOM'a ilk kez İTO çatısı altında düzenlenen bir organizasyonla katıldı. 25 Türk dizi ve sinema yapımcısı şirketin dünya film ve televizyon endüstrisi ile buluştuğu fuarda Muhteşem Yüzyıl ve Kurtlar Vadisi dizisi yabancı televizyonların ilgi odağı oldu.
MUHTEŞEM YÜZYIL 22 ÜLKEYE SATILDI

6 aydır pek çok fuara katılan Show TV'nin iddialı dizisi Muhteşem Yüzyıl dizisi 22 ülkeye satıldı. Dizi başta Ortadoğu olmak üzere Azerbaycan, Slovenya, Slovakya, Karadağ, Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, Bosna, Kosova,Sırbistan, Bulgaristan, Yunanistan, Romanya, Hırvatistan, Macaristan, Makedonya, Kazakistan, Afganistan, Rusya, Arnavutluk, Japonya'da 22 Aralık'tan itibaren gösterilmeye başlanacak.
YENİ HEDEF AB ÜLKELERİ

Ortadoğu, Balkanlar, Rusya ve Uzakdoğu pazarına giren dizinin yeni hedefi AB ülkeleri.

kaynak

zıppırık

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aynen yazık.
neyse ağzımı açıcam şimdi 3 5 kişi çıkıp laf edecek. Yazmıyorum anasını satım. Sinir oldum bu habere.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Hayır yani yabancı ülkeleri geçtim kendi ülkemizde bile ergenlik yaşındaki çocukların haremi algılayışı nasıl biliyor musunuz??... Bu çocuklara göre harem padişahın kadınları toplayıp toplu sex yaptığı yer olarak algılanıyor bu çocuklar tarafından yapmayın gözünüzü seviyim yanii Osmanlıdaki harem anlayışı harem kültürü bu değildiki...

Siz kendi ülkenize ne verebiliyorsunuzkii yabancı ülkelere ne anlatacaksınız??... Tarihine ihanet edenlere yazıklar olsun başkada bişey demiyorum...

Birde ben bu projenin sadece bizim televizyon yöneticilerinin yaptığı bişey olduğunu sanmiyorum... Televizyon yöneticileri sadece bi maşa bu maşayı kullanan güçlerin yaptığı bi proje bu amaçları ise Osmanlıya çamur atıp Türkleri Türklüklerinden uzaklaştırmak bunuda çok iyi başarıyorlar buna çok üzülüyorum yaa... Biz eşşek olduktan sonra semer vuran çok olur işte böyle...