Arkadaslar insaat muhendisligi okucam programlar icin oyun da standartlimit 2.500-2600 tavsiyelerinizi
bekliyorum.
MSİ marka istemiyorum arkadaslar sebebi tasarimini sevmiyorum onun disinda marka sikintisi yok.
Aslinda tam aradigim bilgisayar ama bu markayi gold teknosa gibi yerlerde bulmak zor nakit alicam internet uzerinden degil.Autocad, edius adobe premiere pro, cs6, avid gibi programları sorunsuz kullanabileceğiniz, aynı zamanda yüksek grafik ayarlarında kasmadan akıcı şekilde oyun oynayabileceğiniz bir Laptop..
http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6230&urn=444969&lang=tr-TR
[TABLE="class: urunDetay_tblUrunDetay"]
[TR]
[TH]Havale ile[/TH]
[TD] 2.618,03 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Aslinda tam aradigim bilgisayar ama bu markayi gold teknosa gibi yerlerde bulmak zor nakit alicam internet uzerinden degil.
Golddan alicam pcyi malesef ordan bi pc onerebilir misin?Bu tür Laptopları gold teknosa gibi teknoloji marketlerinde bulamazsınız. Teknosa da Toshiba Qosmio buLabiLirsiniz ancak bu özellikler de 5000 Liradan aşağı aLamazsınız..
vatandan olmaz m? eğer ordan alırsan msi ge60 almanı öneririm hafta başında ev arkadaşıma aldırdım şuan yanımda duruyor hem tasarımı hem de performansıyla aşık oluncak bişeyGolddan alicam pcyi malesef ordan bi pc onerebilir misin?