Mühendislik oyun 2500

Kaan5353

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar insaat muhendisligi okucam programlar icin oyun da standart :) limit 2.500-2600 tavsiyelerinizi
bekliyorum.
MSİ marka istemiyorum arkadaslar sebebi tasarimini sevmiyorum onun disinda marka sikintisi yok.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaslar insaat muhendisligi okucam programlar icin oyun da standart :) limit 2.500-2600 tavsiyelerinizi
bekliyorum.
MSİ marka istemiyorum arkadaslar sebebi tasarimini sevmiyorum onun disinda marka sikintisi yok.

Autocad, edius adobe premiere pro, cs6, avid gibi programları sorunsuz kullanabileceğiniz, aynı zamanda yüksek grafik ayarlarında kasmadan akıcı şekilde oyun oynayabileceğiniz bir Laptop..

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6230&urn=444969&lang=tr-TR

[TABLE="class: urunDetay_tblUrunDetay"]
[TR]
[TH]Havale ile [/TH]
[TD] 2.618,03 TL
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kaan5353

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Autocad, edius adobe premiere pro, cs6, avid gibi programları sorunsuz kullanabileceğiniz, aynı zamanda yüksek grafik ayarlarında kasmadan akıcı şekilde oyun oynayabileceğiniz bir Laptop..

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6230&urn=444969&lang=tr-TR

[TABLE="class: urunDetay_tblUrunDetay"]
[TR]
[TH]Havale ile[/TH]
[TD] 2.618,03 TL[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Aslinda tam aradigim bilgisayar ama bu markayi gold teknosa gibi yerlerde bulmak zor nakit alicam internet uzerinden degil.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Aslinda tam aradigim bilgisayar ama bu markayi gold teknosa gibi yerlerde bulmak zor nakit alicam internet uzerinden degil.

Bu tür Laptopları gold teknosa gibi teknoloji marketlerinde bulamazsınız. Teknosa da Toshiba Qosmio buLabiLirsiniz ancak bu özellikler de 5000 Liradan aşağı aLamazsınız..
[h=3][/h]

Kaan5353

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tür Laptopları gold teknosa gibi teknoloji marketlerinde bulamazsınız. Teknosa da Toshiba Qosmio buLabiLirsiniz ancak bu özellikler de 5000 Liradan aşağı aLamazsınız..
Golddan alicam pcyi malesef ordan bi pc onerebilir misin?

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Golddan alicam pcyi malesef ordan bi pc onerebilir misin?
vatandan olmaz m? eğer ordan alırsan msi ge60 almanı öneririm hafta başında ev arkadaşıma aldırdım şuan yanımda duruyor hem tasarımı hem de performansıyla aşık oluncak bişey :)