Öncelikle oyun oynayacakmısınız?Cad programlarını, donmadan çalıştırmak için performansı iyi laptop arıyorum bütçem 8500 tl ne önerirsiniz
büyük ihtimalle hayırÖncelikle oyun oynayacakmısınız?
HUAWEI MATEBOOK D 15 AMD RYZEN 7 3700U 2.1GHZ-8GB-512GB SSD-15.6"-AMD-W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şık ve tasarımını beğendiğim bir laptop.büyük ihtimalle hayır
Bütçe 8500 TL attığım ürün 8400 TL'dir.Aşılırsa güzeldir bu.
şaka mı yapıyorsun ? bu işi gerçekten bildiğine emin misin?
Bütçeyi yanlış okumuşum. Düzelttim.şaka mı yapıyorsun ? bu işi gerçekten bildiğine emin misin?
Doğru kararı vermişsiniz. Hayırlı olsun. Bir resim atarsınız artıkLenovo bilgisayarı aldım çok memnunum, teşekkürler . Şuan laptop fiyatı, aldığım fiyatın 1000 tl üzerinde
Hayırlı olsun.Lenovo bilgisayarı aldım çok memnunum, teşekkürler . Şuan laptop fiyatı, aldığım fiyatın 1000 tl üzerinde
Resmi durumlarda ışığı kapat, diger zamanlar oyun modu ( bu amaçla almadım ama neysemühendissen sana kalın ışıklı şeyler gerekmez şirkettemi çalışıyorsun? müşterilerinle birebir görüşerek iş alıyorsan macbook veya matebook daha iyi olacaktır müşteri geldiğinde bu adam bu bilgisayarı kullanıyorsa benim işimide yapar demeli![]()
yeni okudum o mesajları hayırlı olsunResmi durumlarda ışığı kapat, diger zamanlar oyun modu ( bu amaçla almadım ama neyse)