Muharrem İNCE Cumhurbaşkanlığı Adaylığından ÇEKİLDİ !!!

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Bu ulkenin derin devletinde MHP vardir zaten. Devlet dailerinin ust yonetimlerin hepsine bak MHP'liler vardir.

Ezbere konuşuyorsun SADECE.
Neden o zaman 2002'de baraj altı kaldı madem MHP devlette bu kadar güçlü !!!

Sen Bahceli yillardir niye gitmiyor saniyorsun... Bahceli'nin su an Erdogan'a isteyip de yaptiramayacagi hicbir sey yok.

Bahçelinin gitmeme nedeni KK ile aynı. 12 yılda 10 seçim kaybedip liderlik özelliği olmamasına hatta tabanının istememesine rağmen neden gitmiyor KK sence ? Delege sistemi ile sen bana ben sana sisteminden. Partide kendilerine muhalif çıkamaması.

Yoksa Bahçeli'nin her istediği olmadığına bir sürü örnek var. En basidinden andımızı getirebildi mi ? Hüda-par'a laf edebildi mi vb onlarca örnek veririm. Sürekli EZBERE KONUŞUYORSUN ne yazık ki.

He kaldi ki degisimi saglamadan, yeni fikirlerin cikmasini da saglayamazsin cok net.

Muhalefet kaybederse hepsi tasviye oluyor işte. Ülke için bulunmaz bir fırsat. Altılı masada ki herkese meclis dışı çalıyor. Ve muhalefet adına temiz bir sayfa açmak için çok iyi bir fırsat. Sonraki seçimler için. Zaten bir daha ki seçim Erdoğan'da bırakıyor. Muhalefet gümbür gümbür gelebilir. Lakin şuan kazara kazansalar bile meclis çoğunluğu olan AKP-MHP ittifakı ile karşı karşıya kalacaklardır...

Dunya tarihinde bu kadar itibarli bir irk icin zaten dipteyiz...

Sen DİP görmemişin daha...

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,533
Ezbere konuşuyorsun SADECE.
Neden o zaman 2002'de baraj altı kaldı madem MHP devlette bu kadar güçlü !!!

Bahçelinin gitmeme nedeni KK ile aynı. 12 yılda 10 seçim kaybedip liderlik özelliği olmamasına hatta tabanının istememesine rağmen neden gitmiyor KK sence ? Delege sistemi ile sen bana ben sana sisteminden. Partide kendilerine muhalif çıkamaması.

Yoksa Bahçeli'nin her istediği olmadığına bir sürü örnek var. En basidinden andımızı getirebildi mi ? Hüda-par'a laf edebildi mi vb onlarca örnek veririm. Sürekli EZBERE KONUŞUYORSUN ne yazık ki.

Muhalefet kaybederse hepsi tasviye oluyor işte. Ülke için bulunmaz bir fırsat. Altılı masada ki herkese meclis dışı çalıyor. Ve muhalefet adına temiz bir sayfa açmak için çok iyi bir fırsat. Sonraki seçimler için. Zaten bir daha ki seçim Erdoğan'da bırakıyor. Muhalefet gümbür gümbür gelebilir. Lakin şuan kazara kazansalar bile meclis çoğunluğu olan AKP-MHP ittifakı ile karşı karşıya kalacaklardır...

Sen DİP görmemişin daha...

Bahcelinin 2002'de baraj alti kalmasinin bu adamin Erdogan'dan daha cok yetkisi olmasiyla hic alakasi yok. Cunku zaten Bahceliyi 2016'dan sonra kullanmaya basladilar. Yani trabzon cetesi ve MHP'lilerin devlet kademelerindeki rollerine bakarsan biraz anlayabilirsin. MHP'nin elini tasin altina koyduguna inanan birisi ezber diyor bana. Sanki fetoyu ulkenin basina ben sardim...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Bahcelinin 2002'de baraj alti kalmasinin bu adamin Erdogan'dan daha cok yetkisi olmasiyla hic alakasi yok. Cunku zaten Bahceliyi 2016'dan sonra kullanmaya basladilar. Yani trabzon cetesi ve MHP'lilerin devlet kademelerindeki rollerine bakarsan biraz anlayabilirsin. MHP'nin elini tasin altina koyduguna inanan birisi ezber diyor bana. Sanki fetoyu ulkenin basina ben sardim...

Sadece muhalif medya izlemekten tek taraflı bakıyorsun olaylara.

Erdoğan'da Karadenizli ya hani ! Ondan çevresi güvendiği isimlerin karadenizli olmsası olamaz mı ? 2002'den beri çoğu bakan veya çevresindeki isim Karadenizli zaten. 2016 darbe girişimi sonrası MHP devleti seçti ve devletten yana oldu olay bu kadar basit. Karşılığında da resmi olarak hiç bir şey almadı. ( Bazıları gibi yok Cumhurbaşkanı yardımcılığı yok 3-5 bakanlık flan demedi hiç )

Reaksiyon puanı
993
Bu ulkenin derin devletinde MHP vardir zaten. Devlet dailerinin ust yonetimlerin hepsine bak MHP'liler vardir. Sen Bahceli yillardir niye gitmiyor saniyorsun... Bahceli'nin su an Erdogan'a isteyip de yaptiramayacagi hicbir sey yok. Ic islerini almis zaten birisi at kosturuyor. Esas en buyuk beka sorunu o. Bazen duvara karsi konusuyor hissine kapiliyorum.

Genclerin cogu da KK'ya dondu bu arada son 1-1.5 ayda hic merak etme. Ince'nin oylarinin bu kadar dususu, AKP'nin zaten genc tayfadan oy alamamasi bunun en net gostergesi. He kaldi ki degisimi saglamadan, yeni fikirlerin cikmasini da saglayamazsin cok net.

Abi Turkiye seviyesi bir ulke icin dibin dibindeyiz zaten. Biz Arjantin, Venezuela veya Afrika ulkesi degiliz. Dunya tarihinde bu kadar itibarli bir irk icin zaten dipteyiz...
Biliyor musun Kemal Sunal'ın filmi gibi oldu hani diyordu ya yağmur yağacak en sonda biri diyordu ben de basıyorum ulan hadi yağsın da görelim sonra hakikaten yağıyordu herkes kaybediyordu iddiayı Kemal Sunal kazanıyordu ?
Ben de bastım Kılıçdaroğlu na hadi bakalım gelsin de nasıl düzeltiyormuş görelim diye ??
Hepimizi manyak ettiler ?

Reaksiyon puanı
993
Alma Muharremin ahını çıkar ince ince
O değilde iş çok tehlikeli noktaya gitmeden Erdoğan'ın %90 falan alması lazım 2. Turda.
Çünkü eğer az farkla kaybederse yine başarı sayılacaktır.O zaman istifa da etmeyecek yine ülkenin başına bela olacak.
Ama eğer fark böyle aşırı olursa en azından kemalden kurtuluruz.
Gelecek seçim de düzgün birine veririz.
En kötü seneryo da 2. Turu Kılıçdaroğlu kazanması ve üstüne istifa da ederse kendisi başkan olacak ve özgürleşecek ülkeyi bölmeye kadar götürebilir hdp ile o kadar yarım akıllıdır kendisi.

Graffyavuz

Asistan
Reaksiyon puanı
211
O değilde iş çok tehlikeli noktaya gitmeden Erdoğan'ın %90 falan alması lazım 2. Turda.
Çünkü eğer az farkla kaybederse yine başarı sayılacaktır.O zaman istifa da etmeyecek yine ülkenin başına bela olacak.
Ama eğer fark böyle aşırı olursa en azından kemalden kurtuluruz.
Gelecek seçim de düzgün birine veririz.
En kötü seneryo da 2. Turu Kılıçdaroğlu kazanması ve üstüne istifa da ederse kendisi başkan olacak ve özgürleşecek ülkeyi bölmeye kadar götürebilir hdp ile o kadar yarım akıllıdır kendisi.
Millet ittifakının hataları
1. HDP ile ittifak kurmak
2. Muharrem inceyi ittifaka kazandırmamak
3. Bykemalin o kadar chp tabanının itirazına rağmen aday olması.
Tosunpaşa seçtiler resmen şimdi hakiki tosunpaşayı gördüler.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Millet ittifakının hataları
1. HDP ile ittifak kurmak
2. Muharrem inceyi ittifaka kazandırmamak
3. Bykemalin o kadar chp tabanının itirazına rağmen aday olması.
Tosunpaşa seçtiler resmen şimdi hakiki tosunpaşayı gördüler.

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlunu ittifaka almak ve gereksiz anlam yüklemekte var hatalar arasında. Yüzde 1 oyu olmayan 4 partiye 39 vekil vermek cabası. Bunlara yönetimde söz hakkı verilecek herkesin eşit oy hakkı olacak demek AKLA MANTIĞA AYKIRI zaten...

Bugün Zafer partisi çıktı. CHP'nin ziyaret etmediği neredeyse tek partiyiz dedi ! Ülkede ki kominist parti bile ziyaret edildi en uç sağ partiler 1000-10 bin oyu olmayan partiler ve hatta HDP ile bile görüşüldü bizimle görüşmeyi geçin Bayramda bayram kutlamamız bile kabul edilmedi biz nasıl şimdi iş birliği yapacaz diyor !!! Şuan Zafer partisi masada ki 4 partiden fazla oy almış görünüyor hemde 2-3 katı fazla.

Kendi koltuk kavgalarına düşüp halkı unutmaları. İç çatışmalarından koltuk hesaplarından depremi unuttu bu masa o derece. Kos koca seçim süreci boyunca adam akıllı deprem bölgesine gitmediler. Oralarda bir halk buluşması esnaf ziyareti veya hepsinin birlikte olduğu bir toplantı miting bile YAPMADILAR...

Erdoğan depremzedeler ile iftar yaparken bunlar İstanbul'da ANkara'da İzmir'de devasa sofralarda MİT'i başına kim geçsin İç işleri kim olsun Sen kaç bakanlık alırsın öbürü kaç vekil ister pazarlıklarındaydılar...

Not: Tabii bu kadar ekonomik ve siyasi AKP yanlışına rağmen muhalefetin kazanamasının ana nedeni adayın hatalı olması ve HDP'nin aleni bir şekilde yanında PKK'nın dağ kadrosununda göstere göstere hatta yanlarına FETO'yuda alarak muhalefeti desteklemesi en etkili neden bence. Bütün firari FETO'cular zafer çığlıkları atıyordu 15 Mayıs'ta dönüyoruz KHK'lıların hepsi salınacak yok PKK dağ kadrosu hapistekilerin hepsi özgürleşecek naraları flan bunlar soğan 15 TL oldu 20 TL oldu ile dinecek göz ardı edilecek şeyler değil.

Reaksiyon puanı
993
Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlunu ittifaka almak ve gereksiz anlam yüklemekte var hatalar arasında. Yüzde 1 oyu olmayan 4 partiye 39 vekil vermek cabası. Bunlara yönetimde söz hakkı verilecek herkesin eşit oy hakkı olacak demek AKLA MANTIĞA AYKIRI zaten...

Bugün Zafer partisi çıktı. CHP'nin ziyaret etmediği neredeyse tek partiyiz dedi ! Ülkede ki kominist parti bile ziyaret edildi en uç sağ partiler 1000-10 bin oyu olmayan partiler ve hatta HDP ile bile görüşüldü bizimle görüşmeyi geçin Bayramda bayram kutlamamız bile kabul edilmedi biz nasıl şimdi iş birliği yapacaz diyor !!! Şuan Zafer partisi masada ki 4 partiden fazla oy almış görünüyor hemde 2-3 katı fazla.

Kendi koltuk kavgalarına düşüp halkı unutmaları. İç çatışmalarından koltuk hesaplarından depremi unuttu bu masa o derece. Kos koca seçim süreci boyunca adam akıllı deprem bölgesine gitmediler. Oralarda bir halk buluşması esnaf ziyareti veya hepsinin birlikte olduğu bir toplantı miting bile YAPMADILAR...

Erdoğan depremzedeler ile iftar yaparken bunlar İstanbul'da ANkara'da İzmir'de devasa sofralarda MİT'i başına kim geçsin İç işleri kim olsun Sen kaç bakanlık alırsın öbürü kaç vekil ister pazarlıklarındaydılar...

Not: Tabii bu kadar ekonomik ve siyasi AKP yanlışına rağmen muhalefetin kazanamasının ana nedeni adayın hatalı olması ve HDP'nin aleni bir şekilde yanında PKK'nın dağ kadrosununda göstere göstere hatta yanlarına FETO'yuda alarak muhalefeti desteklemesi en etkili neden bence. Bütün firari FETO'cular zafer çığlıkları atıyordu 15 Mayıs'ta dönüyoruz KHK'lıların hepsi salınacak yok PKK dağ kadrosu hapistekilerin hepsi özgürleşecek naraları flan bunlar soğan 15 TL oldu 20 TL oldu ile dinecek göz ardı edilecek şeyler değil.
Aynı bu şekilde gördüğü hâlde sonuna kadar kemal Kılıçdaroğlu diyenler için ben artık söyleyecek bir şey bulamıyorum.Geçen bir video paylaşmıştım chp süreci yanlış yönetti diye ona gelen yorum çok ağır ama gerçekten anlamlı.
Screenshot_20230517_194413_YouTube.jpg