Muhafazar erkeğe bayılan başörtülü yok

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20

381320090925091255731.jpg
Feride'nin günlüğüEsra Elönü
Muhafazar erkeğe bayılan başörtülü yok

Başörtülü kız belli bir yaşı devirdikten sonra müessese kapsülü gibi sadece evlilikle anılacak mayınlı mahsul değildir.

Her haltı yemek bir halt yiyemediğinin göstergesidir.
Soruya bak: Muhafazakâr erkekler neden başörtülü kızları tercih etmiyor?
Cevabı al: Yüz kere sorulmuş soruyu bir kez daha sorduğunuz için olabilir mi?
Soruya bak: Bir başörtülü kız ateist erkekle evlenebilir mi?
Cevabı al: İnanmıyorummm yaaaa inanamıyorummmm...
Son günlerde muhafazakâr erkeklerin egolarını yağlayıp tavana monte eden mütedeyyin sazanları volkanik adamlık patlamasına duçar eden sorulardan biri bu "Muhafazakar erkekler neden başörtülü kızları tercih etmiyor?^"
Birincisi, erkek olsaydım muhafazakâr olmazdım. İkincisi muhafazakâr erkek olsaydım başörtülü kızları tercih etmezdim.
Yahu bu soru evlenmek için can atıp yokuş aşağı yuvarlanan karpuz modunda kelekliği çekirdeğinden menkul erkeklere sorulacak sorudur. Bu soruyu başörtülü kadınlara niye soruyorsunuz azizim? Başörtülü kızların muhafazakâr erkekle evlenmek gibi bir derdi olsun diye mi soruyorsunuz?
Bakın bakalım etrafınıza, “bir muhafazakâr yiğit bulamadım muradıma eremedim” diyerek hamle fukarası mütedeyyin satranç taşı gibi zırıldayan kız var mı? Bakın bakalım kariyerini sağlam kazığa bağlamak için eşinin örtüsünü mevki brandası olarak gören cins erkek mi kadın mı?
Ve bakın bakalım sarışın soluyan takkelerin düşmesinden sonra kel mi göründü adamlık mı kayboldu? Niye bu başörtülü kızları vah zavallım ya evlenemiyor bunlar! Gibi sürekli ev ve erkeği arasında sıkıştırılmış takım çantasından fırlayan evcil ezik çaresiz mücahidiler gibi görüyorsunuz. Muhafazakâr erkek, başörtülü kızın umrunda değildir.
Başörtülü kız aldatılıyorsa Katolik nikâhının güncellenmiş esiri değildir onuruyla boşanır. Başörtülü kız belli bir yaşı devirdikten sonra müessese kapsülü gibi sadece evlilikle anılacak mayınlı mahsul değildir.
Kusura bakmayın da muhafazakâr erkek de zaafının ukalalığını bileyecek kadın arıyorsa zaten başörtülü kadınla evlenmesin. İslamcı İslamcıyla, solcu solcuyla evlenecek muhafazakâr muhafazakârla evlenecekmiş. Yok canım bir de bu var öyle değil mi? Eş mağduru başörtülü kız bir çırpıda gülmek için hazırlanmış en mutaassıp espri bu olsa gerek!
Esra Elönü - Haber 7
http://www.haber7.com/haber/20110503/Muhafazar-erkege-bayilan-basortulu-yok.php